Liverpool'dan Origi Bombası - Son Dakika
Spor

Liverpool'dan Origi Bombası

Liverpool\'dan Origi Bombası

Anfield ekibi, Belçikalı genç yıldız Origi'yi 10 milyon sterline renklerine bağladı.

30.07.2014 00:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Premier Lig'in dev ekiplerinden Liverpool, Dünya Kupası'nda parlayan Lille'in Belçikalı genç golcüsü Divock Origi'yi kadrosuna kattağını duyurdu.

10 milyon sterlinlik bonservis bedeliyle Anfield kulübünün yolunu tutan 19 yaşındaki oyuncu, gelecek sezon kiralık olarak Fransız ekibinde oynamaya devam edecek.

Genç yıldız, kulübün resmi sitesine verdiği demeçte, "Liverpool'a geldiğim için çok ama çok mutluyum. Böyle bir kulübün benimle ilgilenmesi gerçekten onur verici." dedi.

Origi, "Burada çok kaliteli isimlerle birlikte aynı formayı giyeceğim. Dünyanın en iyi kulüplerinden birine geldim. Taraftarları inanılmaz. Bu tarihin bir parçası olacağım için çok heyecanlıyım." şeklinde konuştu.

Racing Genk'in altyapısında futbola başlayan 19 yaşındaki golcü, 2010 yılında Lille'e transfer olmuştu. Geçen sezon burada 35 maçta forma giyen Origi, 5 defa rakip fileleri sarsmayı başardı.

Dünya Kupası'nda Belçika'nın 5 maçında da sahaya çıkan genç oyuncu, Rusya'ya karşı 1 gol bularak ülkesinin gruplardan çıkmasında büyük pay sahibi olmuştu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Liverpool'dan Origi Bombası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement