Lıverpool'un Belalısı Demba Ba - Son Dakika
Spor

Lıverpool'un Belalısı Demba Ba

Lıverpool\'un Belalısı Demba Ba

Beşiktaş’ın golcüsü Demba Ba, siyah-beyazlıların Avrupa Ligi’nde rakibi olan Liverpool’un geçtiğimiz sezon şampiyonluk hayallerini yıkan ismi olmuştu.

15.12.2014 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın golcüsü Demba Ba, siyah-beyazlıların Avrupa Ligi'nde rakibi olan Liverpool'un geçtiğimiz sezon şampiyonluk hayallerini yıkan ismi olmuştu.

UEFA Avrupa Ligi ikinci tur mücadelesinde Beşiktaş, İngiliz ekibi Liverpool'la eşleşti. Siyah-beyazlı takım ikinci turdaki ilk maçını 19 Şubat 2015'te İngiltere'de oynayacak. Rövanş ise 26 Şubat'ta Türkiye'de olacak. Siyah-beyazlıların bu sezon en golcü ismi olan ve çıktığı 18 maçta 16 golü bulunan Senagal asıllı Fransız oyuncu Demba Ba, Premier Lig'de mücadele ettiği dönemde Liverpool'un adeta belalısı oldu.

PREMIER LİG'DEKİ SON GOLÜ LIVERPOOL'A

İngiliz ekibine karşı kariyeri boyunca 5 karşılaşmaya Demba Ba, 2 kez gol sevinci yaşadı. Golcü oyuncu ayrıca, Premier Lig kariyerinde son golünü de geçtiğimiz sezonun 36. haftasında Liverpool'a karşı atmıştı.

LIVERPOOL'UN HAYALLERİNİ YIKMIŞTI

Geçtiğimiz sezon Chelsea forması giyerken, Premier Lig'de şampiyonluk kovalayan Liverpool'a karşı, 27 Nisan 2014 tarihinde görev alan 29 yaşındaki futbolcu, 45. dakikada Steven Gerrard'ın hatasını iyi değerlendirip takımını öne geçiren golü kaydetmişti. 90. dakikada da Willian farkı ikiye çıkarmış ve mücadeleden Chelsea, 2-0 galip ayrılmıştı. Ligin geride kalan haftalarında Crystal Palace ile berabere kalan ve Newcastle United'ı mağlup eden Liverpool, buna rağmen liderliği kaybetmiş ve kupayı Manchester City'a kaptırmıştı.

DEMBA BA: "LIVERPOOL ZOR DÖNEMDEN GEÇİYOR"

Kura çekiminin ardından kulübün resmi televizyonuna değerlendirmelerde bulunan Demba Ba, "Zor bir eşleşme olacak. Liverpool şu an zor bir dönemden geçiyor. İstedikleri sonuçları alamıyorlar ve işler onlar için iyi gitmiyor. Zor maçlar bizi bekliyor. Hücuma hızlı çıkmaya çalışan ve topu bir an önce forvet oyuncularına aktarmaya çalışan bir takım. Teknik kapasiteleri yüksek ve fiziki olarak da iyiler. Deplasmandan iyi bir sonuçla dönersek ikinci maçı sahamızda oynamamız bizim için bir avantaj" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Lıverpool'un Belalısı Demba Ba - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazır
    22:00 Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazır

    Kayserispor, yarın sahasında oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Takım, galibiyet hasretine son vermek için maç saatini beklemeye başladı. Sakatlıkları bulunan oyuncular dışında eksik oyuncu bulunmuyor.

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement