Liza Peskov: Türkiye ve Rusya Annem ve Babam Gibi - Son Dakika
Dünya

Liza Peskov: Türkiye ve Rusya Annem ve Babam Gibi

Liza Peskov: Türkiye ve Rusya Annem ve Babam Gibi

Peskov, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iki ülke arasındaki sorunların aşılması anlamında doğru yolda ilerlendiğini söyledi.

21.08.2016 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Peskov, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iki ülke arasındaki sorunların aşılması anlamında doğru yolda ilerlendiğini söyledi.

Babası Peskov'un Türkiye'yi çok sevdiğini ve burayı evi gibi gördüğünü anlatan Liza Peskov, dünyada tatil için en uygun yerin Türkiye olduğunu kaydetti.

Rusları Türkiye'ye davet ettiğini anlatan Peskov, "İki ülke arasında yaşanan olaylara üzülmüştüm. Türkiye ve Rusya annem ve babam gibi. İki ülke arasındaki bir süre önce yaşanan kavga bir aile arasında, iki eş arasında çıkan kavga gibiydi. En sonunda 'barış geldi' diyebiliriz. Hayat tecrübem yok ama bir ailede, sevgililerin arasında kavga çıkarsa, o kavgadan sonra sevgi daha da büyür." dedi.

Sosyal medyadan Türk ve Rus halklarından olumlu yorumlar aldığını belirten Peskov, "İki ülke ve iki halk arasında bir daha bu gibi problemler çıkmasın. Türkiye'yi çok seviyorum. Burada çok güzel deniz, tarih, kültür ve doğa var. Çok sevdiğim Türk arkadaşlarım, dostlarım var." dedi. Barış mesajı veren Peskov, "Türkiye'de ve dünyada barış istiyorum." dedi.

İŞKEMBE ÇORBASI VE DÖNER YEMEYİ SEVİYOR

Türkiye'yi vatanı gibi gördüğünü anlatan Peskov, işkembe çorbası içmeyi ve döner yemeyi çok sevdiğini dile getirdi. Hayır işleriyle ilgili aklındaki projeleri gerçekleştirmek istediğine dikkati çeken Peskov, "En büyük hayalim çocuklara, yaşlılara ve hayvanlara yardım etmek. Şu an param yok ama ilerleyen zamanlarda bu hayalimi gerçekleştirmek istiyorum. Ağabeyim Nikolay imkanlarını kullanarak evsiz çocuklara yardımlarda bulunuyor. Ben de onun gibi kendimi hayır işlerine adamak istiyorum." diye konuştu.

Türkçe öğrenmeye başladığını dile getiren Peskov, Tarkan'ı çok sevdiğini ve Tarkan'ın bir klibinde oynamayı hayal ettiğini sözlerine ekledi. Tatil yaptığı otelden annesi ve bazı yakınları ile çıkarak Kemer'i gezen Peskov, bir dönercide işkembe çorbası içip, et döner yedi.

Döner tezgahının başına geçerek döner kesen Peskov, ardından Harley Davidson mağazasına girerek motosikletleri inceledi ve fotoğraf çektirdi. Peskov, bir deri mağazasında kendisi için özel hazırlanan ve ağırlıklı olarak kürklerin sergilendiği mini defileyi izledi. Peskov, mağazadan çeşitli kıyafetler satın aldı.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Dünya Liza Peskov: Türkiye ve Rusya Annem ve Babam Gibi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement