Llüzyonist Sermet Erkin, Minik Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika
Yerel

Llüzyonist Sermet Erkin, Minik Öğrencilerle Buluştu

İdil ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 93.yıl dönümünde İdil Kaymakamlığı'nın düzenlediği çeşitli etkinliklerle kutlandı.

24.04.2013 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İdil ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 93. yıl dönümünde İdil Kaymakamlığı'nın düzenlediği çeşitli etkinliklerle kutlandı.

İlizyonist Sermet Erkin yaptığı illüzyon gösterileri ile öğrencilerin sevgisini kazandı.

Yoğun bir katılımın olduğu etkinlikte öğrenciler ve vatandaşların meraklı bakışları arasında birbirinden güzel gösterilerini sergileyen Erkin, illüzyon gösterilerine seyirciyi de ortak edince ortaya eğlenceli görüntüler çıktı. Şaşkınlık içerisinde gösterileri izleyen öğrencileri sahneye davet ederek illüzyonları birlikte yapan Erkin, birbirinden ilginç gösteriler yaparak hünerlerini sergiledi.

Öte yandan, 23 Nisan kutlamaları, İdil Kaymakamlık önünde çelenk sunma, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başladı. Daha sonra Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Kapalı Spor Salonu'nda İdil Kaymakamı Mustafa İmamoğlu, eşi Emel İmamoğlu ile İdil Cumhuriyet Başsavcısı Onur Büyükhatipoğlu, İdil Emniyet Müdürü Mehmet Kara ve çocukların katılımı ile kutlamalar yapıldı. - ŞIRNAK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Llüzyonist Sermet Erkin, Minik Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement