Lodos 20 Metrelik Tekneyi Batırdı - Son Dakika
Güncel

Lodos 20 Metrelik Tekneyi Batırdı

Balıkesir’in Erdek sahiline haftasonu etkili olan şekilde etkili olan lodos, 20 metrelik restoran teknenin batmasına neden oldu.

02.02.2015 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Marmara bölgesinde olduğu gibi Balıkesir'de de binaların çatı ve bacalarını, ağaçları ve direkleri deviren lodos, en büyük zararı da balıkçı barınaklarına verdi. Balıkçı barınağındaki onlarca balıkçı teknesi su alırken, 3’ü büyük toplam 4 tekne parçalanarak sulara gömüldü. Uzun zamandır Erdek Balıkçı Barınağı’nda demirli olarak duran ve restoran olarak hizmet veren 20 metre uzunluğundaki tekne, azgın dalgalara dayanamayarak su almaya başladı. Teknen su alma anları ve batması, bir balıkçı tarafından saniye saniye görüntülendi. İçindeki tüm eşyalar ile birlikte dakikalar içinde tamamen sulara gömülen tekneden geriye, buz dolapları ve molozlar kaldı.

Barınaktaki teknelerinin batışına seyirci kalmak istemeyen bazı balıkçılar ise, vinç kiralayıp teknelerini karaya taşıdı. Deniz, sahil yürüyüş yoluyla birleşirken, dalgalar, kaldırımları ve beton bankları parçaladı. Cura sahilindeki çay bahçeleri sular altında kaldı ve sahil bandındaki çok sayıda büfe yer değiştirdi.

SERHAT ŞENKÖKÇÜ

Lodos 20 Metrelik Tekneyi Batırdı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Lodos 20 Metrelik Tekneyi Batırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement