Lodos, Bursa'da Saat 75 Kilometre Hızla Esti - Son Dakika
Güncel

Lodos, Bursa'da Saat 75 Kilometre Hızla Esti

Lodos, Bursa\'da Saat 75 Kilometre Hızla Esti

Bursa'da hızı saatte 75 kilometreye ulaşan lodos, yaşamı olumsuz etkiledi.

07.01.2016 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da hızı saatte 75 kilometreye ulaşan lodos, yaşamı olumsuz etkiledi. Fırtına deniz ulaşımının aksamasına neden olurken, çok sayıda tabela ve trafik lambası direği devrildi. Karbonmokoksit gazından zehirlenen çok sayıda kişi de hastaneye kaldırıldı.

Marmara Bölgesi'ni 2 günden bu yana etkisi altına alan şiddetli lodos nedeniyle BUDO ve İDO seferleri iptal edildi. BUDO, saat 10.45 İstanbul (Kabataş)- Bursa (Mudanya) seferi. 12.30'daki İstanbul (Kabataş)- Bursa (Mudanya) seferi. 09.30 Armutlu (İhlas)- İstanbul (Kabataş) seferi. 12.00 Bursa (Mudanya)- İstanbul (Kabataş) seferini hava muhalefeti nedeniyle iptal etti. İDO'nun da 10.30 Bursa-Yenikapı-Kadiköy seferi yapılamazken, 11.40 Kadikoy-Yenikapı-Bursa seferi. 14.30 Yalova/ Kartal seferi. 18.30 Bostancı - Yenikapı - Bandırma seferleri iptal edildi.

Hızı zaman zaman saatte 75 kilometreye ulaşan fırtına nedeniyle Bursa kent merkezinde çok sayıda tabela ve trafik lambası direği devrildi. Şehreküstü metro istasyonu yanındaki yabancı dil eğitim merkezinin tabelası ikinci kattan aşağıya düştü. Tabelanın düşmesi sonucu park halindeki bir araç zarar gördü. Kömür sobasını yakarak yatan ve lodos nedeniyle karbonmonoksit gazından zehirlenen çok sayıda kişi hastanelerde tedavi altına alındı.

Meteoroloji yetkilileri, şiddetli lodosun yarın akşam saatlerine kadar devam edeceğini belirtti. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Lodos, Bursa'da Saat 75 Kilometre Hızla Esti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement