Lodosla Gelen Aşırı Yağış Hayatı Olumsuz Etkiliyor - Son Dakika
Güncel

Lodosla Gelen Aşırı Yağış Hayatı Olumsuz Etkiliyor

Lodosla Gelen Aşırı Yağış Hayatı Olumsuz Etkiliyor

Balıkesir’in Edremit, Havran ve Burhaniye ilçelerinde sağanak yağış hayatı olumsuz etkiliyor.

17.01.2016 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Edremit, Havran ve Burhaniye ilçelerinde sağanak yağış hayatı olumsuz etkiliyor. Özellikle Havran ilçesinde dereler yataklarından taştı, tarım ve zeytinlik araziler sular altında kaldı.

Balıkesir'i Çanakkale'ye bağlayan D-230 kara yolunda aşırı yağış nedeniyle su birikintileri meydana gelirken, dağlık kesimlerde yol kenarında şelale oluştu. D-230 kara yolunun Havran ve İvrindi ilçeleri arasında kalan kısmında aşırı yağış nedeniyle trafikte aksama yaşanıyor. Yol kenarlarındaki su giderleri aşırı yağış nedeniyle suları tahliye edemeyince bir çok noktada su birikintileri oluştu. Özellikle Havran-Şapçı rampalarının olduğu mevkide sürücülerin önünde aniden beliren su birikintileri zor anlar yaşatıyor. Toprak kayması yaşanan Şapçı rampalarında dağdan inen yağmur suları, yol kenarlarında şelaleye dönüşerek akmaya başladı. Yolda seyreden araç sürücüleri oluşan şelaleleri görünce şaşırdı.

Havran ilçesinde yağış nedeniyle taşan dereler tarım arazileri ve zeytinlik alanları sular altında bıraktı. Sağanak yağışın yarın da etkisini sürdürmesi bekleniyor. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Lodosla Gelen Aşırı Yağış Hayatı Olumsuz Etkiliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement