Lokantadaki Yardım Kutularını Böyle Çaldı - Son Dakika
Güncel

Lokantadaki Yardım Kutularını Böyle Çaldı

Lokantadaki Yardım Kutularını Böyle Çaldı

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde, yardım kutularını alıp kaçan kişi, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

04.04.2014 10:58  Güncelleme: 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde, hırsızlık için girdiği lokantada bir şey bulamayınca, yardım kutularını alıp kaçan kişi, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Olay, önceki gün Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir lokantada meydana geldi. Sabah saat 05.00 sıralarında lokantaya gelen işyeri çalışanları, üst katta yemekleri hazırladıkları sırada alt katın kapısını açık bıraktı. Kapının açık olduğunu fark eden kimliği belirsiz bir kişi, içeri girip bir süre lokantanın içerisinde dolaştı. Kasaya ve çevreye bakan hırsız, çalacak bir şey bulamayınca kasanın yanında bulunan ve içerisinde yaklaşık 750-800 lira bulunan 3 yardım kutusunu alarak kaçtı.

Lokantadaki çalışanlara fark ettirmeden yardım kutularını alıp kayıplara karışan hırsız, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Kamera kayıtlarında hırsızın rahat tavırları dikkat çekerken, olayın bildirilmesi üzerine emniyet ekipleri hırsızlıkla ilgili soruşturma başlattı.

Kamera kayıtlarında yüzü net bir şekilde belli olan hırsızın yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Lokantadaki Yardım Kutularını Böyle Çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement