Lokantadan Çıkan 'O Ses Türkiye' Birincisinin Hayatı Değişti - Son Dakika
Güncel

Lokantadan Çıkan 'O Ses Türkiye' Birincisinin Hayatı Değişti

Lokantadan Çıkan \'O Ses Türkiye\' Birincisinin Hayatı Değişti

Üniversitede okurken ve mezun olduktan sonra babasının lokantasında garsonluk yapan 26 yaşındaki Hasan Doğru'nun hayatı, 'O Ses Türkiye' yarışmasında gelen 1'incilik ile değişti.

28.07.2014 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üniversitede okurken ve mezun olduktan sonra babasının lokantasında garsonluk yapan 26 yaşındaki Hasan Doğru'nun hayatı, 'O Ses Türkiye' yarışmasında gelen 1'incilik ile değişti. İzmir, Ankara, Kıbrıs'ta konserlere çıkan Hasan Doğru, şimdi albüm çıkarmak için çalışmaya başladı.

Bülent Ecevit Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera Bölümü mezunu Hasan Doğru, sesi ve sempatik tavırlarının yanında, garsonluktan üniversiteye uzanan hikayesiyle ilgi gördü. Üniversitede okurken ve mezun olduktan sonra babasına ait lokantada bazen garsonluk, bazen de kasiyerlik yapan Hasan Doğru'nun hayatı, O Ses Türkiye yarışmasında 1'inci olmasıyla değişti. Başta İzmir, Ankara ve Kıbrıs olmak üzere bir çok yerde konserlerde sahneye çıkan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Zonguldak'a geldiğinde onuruna verilen yemekte de şarkı söyleyen Hasan Doğru, şimdi albüm hazırlığı içinde. Kendisini gören herkesin albümü sorduğunu belirten Hasan Doğru, şöyle konuştu:

ROCK ALT YAPILI ALBÜM

"Albümü soran çok var. Albüm çıkacak. Çalışmaları devam ediyor. Benim için ne kadar geç olursa o kadar iyi olur. Çünkü ben de kendi çapımda çalışmalar yapıyorum. Albümde büyük çoğunlukla kendi parçalarımın yer almasını istiyorum. Hayatım yarışma ile değişti ama en büyük değişikliğin albümden sonra olacağına inanıyorum. Albüm büyük ihtimalle rock altyapılı olacak. Severler sevmezler ama ben sevdiğim işi yapacağım. Albümün aldığı tepkilere göre yolumu çizmeyi istiyorum. Albüm öncesi 1-2 amatör kaydı da internete vermeyi düşünüyorum."

'OPERAYA GİRMEM TESADÜF'

Operayla tanışmasının tamamen tesadüf olduğunu belirten Hasan Doğru, "Tiyatro sınavlarına hazırlanıyordum. 2 kez girdim olmadı. İkinci kazanamadığım yıl Zonguldak'ta opera bölümü açıldı. Belediye Kültür Merkezi'ndeki tiyatro hocam bana, 'Zaten tiyatroyla ilgileniyorsun, müzikle de ilgileniyorsun, opera iyi bir seçim olur' dedi. Ben de şansımı denedim ve yetenek sınavında başarılı olup opera bölümüne girdim" dedi.

Hasan Doğru, operadan kopmak istemediğini de söyledi. Doğru, "Devlet Opera ve Balesi solistlik veya koristlik sınavlarına girerek şansımı deneyeceğim. İçinde çok sesli müzik ve tiyatro olan her projede yer almak istiyorum" diye konuştu.

'LOKANTAYA ZİYARETE GİDİYORUM'

Üniversiteyi bitirdikten sonra babasının işlettiği lokantada garsonluktan kasiyerliğe kadar bir çok işi yapan Hasan Doğru, yarışmadan sonra lokantaya sadece babasını ve çalışanları ziyarete gittiğini söyledi. Kozlu'dan geçenlerin kendisini görmek ve tanışmak için lokantaya uğradıklarını da belirten Doğru, "Lokantaya sırf beni görmek için gelenler oluyor. Hatta, 'Sen aslında dükkanda çalışmıyorsun, bu Acun'un bir planıydı' diye takılanlar oluyor. Ben de gerçekten lokantada çalıştığımı, hala da ara ara uğramaya devam ettiğimi söylüyorum" diye konuştu. - Zonguldak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Lokantadan Çıkan 'O Ses Türkiye' Birincisinin Hayatı Değişti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Denizlispor Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı Düzenliyor
    15:19 Denizlispor Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı Düzenliyor

    TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Denizlispor, 6 Mayıs Pazartesi günü saat 18.30'da EGS Kongre ve Kültür Merkezi Toplantı Salonu'nda Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı düzenleyecek. Toplantının ertelenmesi durumunda ise 14 Mayıs Salı günü aynı yer ve saatte gerçekleştirilecektir.

  • vivo V30 Lite: 80W Hızlı Şarj ve 4 Yıl Pil Garantisi
    15:18 vivo V30 Lite: 80W Hızlı Şarj ve 4 Yıl Pil Garantisi

    vivo, V30 modelinin ardından uygun fiyatlı V30 Lite modelini Türkiye pazarına sunmaya hazırlanıyor. V30 Lite, 80W Hızlı Şarj teknolojisi ve 4 yıl pil garantisi ile dikkat çekiyor. Telefon sadece 30 dakikada yüzde 80 şarj olabiliyor. Ayrıca, 120 Hz Ultra Vision AMOLED ekranı ve pil sağlığı takip fonksiyonu gibi özelliklerle kullanıcılara üst seviye bir deneyim sunuyor.

  • CHP İstanbul İl Başkanlığı binası soruşturması kapsamında avukat Ergün Özer ifade verdi
    15:18 CHP İstanbul İl Başkanlığı binası soruşturması kapsamında avukat Ergün Özer ifade verdi

    CHP İstanbul İl Başkanlığı binasının satın alınması sürecinde çekilen 'para sayma' görüntülerine ilişkin soruşturma devam ediyor. Avukat Ergün Özer, ifade vererek sadece bağış yaptığını ve makbuz almak için ilgilileri aradığını belirtti.

  • Türk Fizikçi Furkan Öztürk, Bilimin 175 Yıldır Çözemediği Gizemi Ortaya Çıkardı
    15:18 Türk Fizikçi Furkan Öztürk, Bilimin 175 Yıldır Çözemediği Gizemi Ortaya Çıkardı

    Türk fizikçi Furkan Öztürk, bilimin 175 yıldır çözemediği gizemi ortaya çıkardı ve bir ödül aldı. Öztürk'ün çalışması, homokiral moleküllerin kökenini aydınlatarak yaşamın başlangıcına ışık tutacak keşifler olarak değerlendirildi.

  • Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nden ödül alan gazeteciler açıklandı
    15:18 Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nden ödül alan gazeteciler açıklandı

    Trabzon Gazeteciler Cemiyeti (TGC) tarafından düzenlenen '2023 Yılı Başarılı Gazeteciler Yarışması'nda ödül alan gazeteciler açıklandı. Anadolu Ajansı (AA) foto muhabiri Hakan Burak Altunöz ve kameraman Hasan Taşcan ödül kazanan isimler arasında yer aldı.

  • Sağlık Bakanlığı, Yeni Randevu Sistemi İçin Adım Atıyor
    15:18 Sağlık Bakanlığı, Yeni Randevu Sistemi İçin Adım Atıyor

    Son zamanlarda vatandaşlar, özellikle diş ve göz hastalıkları gibi kliniklerinden randevu alma konusunda büyük zorluklar yaşıyor. Sağlık Bakanlığı, randevu bulamama sorununu çözmek için yeni bir adım atıyor. Bakanlık, 1 gün öncesinden onaylanmamış randevuları geçersiz kabul edecek ve randevu alamama sorununa çözüm getirmeyi hedefliyor.

  • AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu'nu ziyaret etti
    15:18 AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu'nu ziyaret etti

    AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu'nu tebrik etmek için ziyarette bulundu. Köse, Topaloğlu ile yeni dönemde gerçekleştirilecek projeler hakkında istişarelerde bulunduklarını belirtti. Topaloğlu da ziyaret dolayısıyla Köse ve teşkilat mensuplarına teşekkür etti.


Advertisement