Lokantaya Giren Hırsız Güvenlik Kameralarına Yakalandı - Son Dakika
Yaşam

Lokantaya Giren Hırsız Güvenlik Kameralarına Yakalandı

Tekirdağ'da lokantaya giren hırsız, kasada bulunan bozuk paralar içinden 1 TL'leri çalarak kayıplara karıştı.

07.12.2016 11:37  Güncelleme: 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde bir lokantaya giren hırsızlık şüphelisi, işletmenin kasasında bulunan bozuk paralar içerisinden 1 TL'leri çalarak kayıplara karıştı. Güvenlik kamerasına yansıyan hırsızlık anında şüphelinin rahat tavırları dikkatlerden kaçmadı.

ÇEKMECELERİ AÇINCA HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADI

Olay Çerkezköy'e bağlı Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Cambazlar Sokak üzerinde faaliyet gösteren Gönlübol Lokantası'nda meydana geldi. İddiaya göre kazan dairesinden işletmeye girmeyi başaran şüpheli, lokantanın mutfak kısmında bir süre keşif yaptı. Daha sonra bir üst kata çıkan şüpheli kasaya geçti. Kasada koltuğa oturduktan sonra etrafı kurcalayan şüpheli çekmeceleri tek tek kontrol etti. Paraların bulunduğu çekmeceyi açan şüpheli, çekmecede yalnızca madeni paraların bulunduğunu görünce hayal kırıklığına uğradı.

BOZUK PARALAR İÇİNDEN 1 LİRALARI SEÇTİ

Madeni paralar içerisinden 1 TL'leri seçen şüpheli, diğer madeni paraları çalma tenezzülünde bulunmadı. Bir süre oturduğu koltukta keyif süren şüpheli daha sonra tekrar lokantanın mutfak bölümüne geçti. Cep telefonu ışığıyla mutfakta çalmaya değer bir şeyler arayan şüpheli, 12 adet bakır kabı da yanında getirdiği çuvala koyarak kazan dairesinden çıkıp kayıplara karıştı. Ertesi sabah iş yerine gelen işletme sahibi Arif Kandemir, şüpheliyi tanıdığını öne sürerek "Şahıs sürekli buralarda dolanıyor ve birkaç kez görmüştüm. Bizleri şaşırtan nokta kasadaki bozuk paralardan sadece 1 TL'leri çalması oldu. Diğer bozuk paralara dokunmamış." ifadelerini kullandı.

YAKALANMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Dükkanının soyulmasının ardından işletme sahibi Arif Kandemir durumu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bildirdi. Olay yerine gelen polis, güvenlik kamera kayıtlarını inceleyerek şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Lokantaya Giren Hırsız Güvenlik Kameralarına Yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Lokantaya Giren Hırsız Güvenlik Kameralarına Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Muş'ta Karla Mücadele Ekipleri Yolları Temizledi
    12:14 Muş'ta Karla Mücadele Ekipleri Yolları Temizledi

    Muş İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, kış boyunca sorumluluk sahalarındaki köy ve mezralarda çalışma yürüten karla mücadele ekipleri, vatandaşların ulaşımda sıkıntı yaşamaması için kilometrelerce yolu kardan temizledi. Ekipler, 10 köy ve 21 mezraya ulaşımın sağlandığı Üçevler grup köy yolunu temizleyerek karla mücadele çalışmasını tamamladı. Muş Valisi Avni Çakır, yapılan çalışmaları değerlendirerek, kış sezonunda yaklaşık 23 bin kilometre yolu kardan temizlediklerini belirtti ve mayıs sonunda altyapı çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.

  • Tokat'ta 4,7'lik depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı
    12:12 Tokat'ta 4,7'lik depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı

    Tokat'ta yaşanan 4,7 ve 4,1 büyüklüğündeki depremlerin güvenlik kameralarına yansıyan yeni görüntüleri ortaya çıktı. Deprem anı iş yerlerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Deprem nedeniyle herhangi can ve mal kaybı yaşanmadı.

  • Hatay Payas'ta depremzedelere TOKİ konutları teslim ediliyor
    12:08 Hatay Payas'ta depremzedelere TOKİ konutları teslim ediliyor

    Hatay'ın Payas ilçesinde Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılan evlerin yerine yapılan TOKİ konutlarının anahtar teslimleri devam ediyor. Toplam bin 351 afet konutunun bulunduğu projede 698 vatandaşın evlerinin anahtarını teslim aldığı belirtildi. Konutunu teslim alan depremzede ise mutlu olduğunu belirterek teşekkür etti.

  • Prens William ve Kate Middleton, Prenses'in İyileşme Süreci İçin Gizli Bir Eve Taşınıyor
    12:08 Prens William ve Kate Middleton, Prenses'in İyileşme Süreci İçin Gizli Bir Eve Taşınıyor

    Prens William ve Kate Middleton, Prenses'in iyileşme sürecini desteklemek amacıyla Windsor'daki Adelaide Cottage'a bitişik bir evde genişleme ve tadilat planları yapıyor. Ailenin bu evi genişletmeyi düşündüğü, ancak bu kararın zorluklar içerdiği belirtildi. İçeriden bir kaynak, evin şu an yaşanabilir durumda olmadığını ve kapsamlı tadilat çalışmalarına ihtiyaç olduğunu söyledi. Galler ailesi, evin yenilenmesi için masrafları kendilerinin karşılamayı düşünüyor.

  • Üniversite Mezunu Genç Gazeteci, Köyünde Çiftçilik Yaparak Ailesine ve Köy Halkına Katkıda Bulunuyor
    12:04 Üniversite Mezunu Genç Gazeteci, Köyünde Çiftçilik Yaparak Ailesine ve Köy Halkına Katkıda Bulunuyor

    Sivas'ın merkeze bağlı Yaramış köyünde yaşayan Ahmet Almalı, üniversite eğitimini tamamladıktan sonra köyüne dönerek baba toprağını işlemeye başladı. Gazetecilik alanında eğitim gören Almalı, iş aramak yerine köyünde tarımsal faaliyetlerini sürdürmeyi tercih etti. Baba toprağını işlemek, aile geleneğine uygun bir adım olduğu kadar Almalı için de büyük bir gurur kaynağı. Üniversite mezunu genç çiftçi, üretim yaparak hem ailesine hem de köy halkına katkıda bulunmayı hedefliyor.

  • Tokat'ta meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı
    12:03 Tokat'ta meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı

    Tokat'ta saat 01.06'da meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremin yeni görüntüleri AFAD tarafından paylaşıldı. Deprem, Sulusaray ilçesinde merkez üssü olarak kaydedildi ve Sivas ile Yozgat illerinde de hissedildi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, deprem anında büyükbaş hayvanların ayağa kalktığı ve bakkal tezgahından gelen sesin ardından sarsıntının yaşandığı görüldü. Deprem sonucunda herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı.

  • Özel birey Veli Can için renkli doğum günü kutlaması
    11:55 Özel birey Veli Can için renkli doğum günü kutlaması

    Kocaeli'nin Derince ilçesinde özel birey Veli Can Öndeş için düzenlenen doğum günü kutlamasında renkli görüntüler ortaya çıktı. Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe'nin de katıldığı etkinlikte çocuklar doyasıya eğlendi.

  • Eskişehir'de Porsuk Çayı çevresinde farelerin çokluğu endişe yaratıyor
    11:54 Eskişehir'de Porsuk Çayı çevresinde farelerin çokluğu endişe yaratıyor

    Eskişehir'de Porsuk Çayı'nın çevresinde görülen fareler, özellikle köprünün ayaklarında yoğunlaşarak esnafı ve vatandaşları tedirgin ediyor. Fareler, çevreye bırakılan buğday, ekmek ve pirinç gibi ürünlerle besleniyor. Vatandaşlar, yetkililerden fare popülasyonunun kontrol altına alınması için önlem alınmasını talep ediyor.

  • Malatya İl Müftülüğüne atanan Ramazan Dolu için cübbe giyme programı düzenlendi
    11:53 Malatya İl Müftülüğüne atanan Ramazan Dolu için cübbe giyme programı düzenlendi

    Malatya İl Müftülüğüne atanan Ramazan Dolu için cübbe giyme programı düzenlendi. Vali Ersin Yazıcı, devir teslim programında yeni görevlere başlayacak olan Dolu'ya başarılar diledi. Yazıcı, geçen yıl yaşanan depremin şehirde olumsuz etkiler bıraktığını belirterek, Müftülük çalışanlarının bu sorumluluğu taşımaya devam edeceğine inandığını söyledi. Programda, Şahin Yıldırım tarafından Dolu'ya cübbesi giydirildi.

  • Yaya geçidinde tırın altında kalan kişi hastaneye sevk edildi
    11:52 Yaya geçidinde tırın altında kalan kişi hastaneye sevk edildi

    Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde yaya geçidinde tırın altında kalan bir kişi itfaiye ekiplerince çıkartılıp, hastaneye sevk edildi. Şehir içi trafiğine çıkışı yasak olan saatler arasında tır ile seyir halinde olan sürücüye 690 TL para cezası uygulandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Şahinbey Belediyesi 23 Nisan Çocuk Şenliği Başlıyor
    11:51 Şahinbey Belediyesi 23 Nisan Çocuk Şenliği Başlıyor

    Şahinbey Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği 23 Nisan Çocuk Şenliği, 20-28 Nisan tarihleri arasında Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde düzenlenecek. Etkinliklerde çocuk müzikalleri, tiyatrolar ve sinemalar yer alacak.

  • Öğretmen, Heimlich manevrasıyla nefes borusuna şeker kaçan öğrenciyi kurtardı
    11:49 Öğretmen, Heimlich manevrasıyla nefes borusuna şeker kaçan öğrenciyi kurtardı

    Isparta'da Hafız Demiralay İlkokulu'nda öğretmen Özlem Kara, aldığı acil müdahale eğitimi sonrasında okulunda nefes borusuna şeker kaçan öğrenciyi Heimlich manevrasıyla kurtardı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü, öğretmenin başarısını paylaşarak, 'İlk yardım hayat kurtarır' dedi. Öğretmen Kara, eğitim sayesinde öğrencisine panik yapmadan müdahale edebildiğini ve hayatını kurtarabildiğini söyledi.


Advertisement