Londra Çiçek Açtı - Son Dakika
Güncel

Londra Çiçek Açtı

İngiltere'nin başkenti Londra'da her yıl binlerce kişiyi ağırlayan "Chelsea Çiçek Fuarı", bu yıl da birçok çiçek ve bitki türünün yanı sıra bahçe malzemeleri ve mobilyalarını sergilemek üzere kapılarını ziyaretçilere açtı.

18.05.2015 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İngiltere'nin başkenti Londra'da her yıl binlerce kişiyi ağırlayan "Chelsea Çiçek Fuarı", bu yıl da birçok çiçek ve bitki türünün yanı sıra bahçe malzemeleri ve mobilyalarını sergilemek üzere kapılarını ziyaretçilere açtı.

Fuar nedeniyle 1913 yılından bu yana Londra'nın batısındaki Kraliyet Chelsea Hastanesi'nin bahçesinin bulunduğu alan büyük bir botanik bahçesine dönüştürülüyor.

Bahçe malzemeleri ve mobilyalarından, rengarenk ve yeni türdeki çiçek ve ağaçlara, değişik peyzaj tasarımlarına kadar birçok şeyin görülebildiği fuarda ayrıca müzik dinletileri sunuluyor, bahçe bakımıyla ilgili konferanslar veriliyor.

Londra'da 5 gün boyunca gezilebilen fuara, her yıl İngiliz kraliyet ailesi mensupları ve ünlü sanatçılar da katılıyor. Bu yıl fuarı İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth ile Prens Harry ziyaret etti.

23 Mayıs'ta sona erecek ve yaklaşık 170 bin kişinin ziyaret etmesi beklenen fuarda bu yıl, İngiliz yazar Lewis Carroll'un ünlü "Alice Harikalar Diyarında" isimli romanının 150. yılı kutlamaları çerçevesinde hazırlanan ilginç peyzaj tasarımları dikkati çekiyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Londra Çiçek Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement