Londra'dan Balıkesir'e Yolculuk - Son Dakika
Spor

Londra'dan Balıkesir'e Yolculuk

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 2. maçında Tottenham ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak İngiltere’den 1 puanla ayrılan siyah-beyazlı takımın Balıkesir yolculuğu başladı.

03.10.2014 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 2. maçında Tottenham ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak İngiltere'den 1 puanla ayrılan siyah-beyazlı takımın Balıkesir yolculuğu başladı.

Türk Hava Yollarına ait uçakla öğlen saatlerinde Londra'dan ayrılan siyah-beyazlı kafile, Edremit Koca Seyit Havalimanı'na inecek. 1,5 saat sürecek olan kara yolculuğunun ardından ise Balıkesir'e ulaşacak. Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Pazar günü deplasmanda Balıkesirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına Balıkesirspor tesislerinde bu akşam yapacağı antrenman ile başlayacak. Siyah-beyazlı takımın kafilesinde yer alan futbolcular ise şöyle:

" Atiba Hutchinson, Atınç Nukan, Cenk Gönen, Cenk Tosun, Demba Ba, Emre Metin, Ersan Gülüm, İsmail Köybaşı, Gökhan Töre, Jose Sosa, Kerim Frei Koyunlu, Mustafa Pektemek, Necip Uysal, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Pedro Franco, Ramon Motta, Serdar Kurtuluş, Tolga Zengin, Tomas Sivok, Veli Kavlak." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Londra'dan Balıkesir'e Yolculuk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement