Lösemili Çocuklara "Moral" Paneli - Son Dakika
Güncel

Lösemili Çocuklara "Moral" Paneli

Gazeteciler, "Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası" Lösemili çocuklara destek amacıyla düzenlenen panelde konuşacaklar.

31.05.2014 13:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gazeteciler, "Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası" Lösemili çocuklara destek amacıyla düzenlenen panelde konuşacaklar. Konuşmacılar, kanserli hastaların tedavi sürecinde yaşadıkları zorlukları ve bu zorluklarla nasıl baş edileceğini ve medyanın önemini anlatacaklar.

"Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası" nedeniyle; 3 1 Mayıs - 6 Haziran 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan ve hafta boyunca düzenlenecek panelde katılımcılar, yetişkinlerin bile başetmekte güçlük çektiği bu süreçte çocukların iğneler, ilaçlarla, hastanelerde, hastane odalarında çocukluklarını geçirdiklerini ve bu süreçte onlara nasıl yardımcı olunur konularını ele alacaklar.

Sheraton İstanbul Maslak Otel'de gerçekleşecek panele konuşmacı olarak, gazeteciler Fatih Portakal, İrfan Değirmenci, Sibel Güneş, Lösev Yönetim Kurulu Başkanı Onkolog Dr.Üstün Ezer ve Psikolog Aytül Çorapçıoğlu Özdemir çeşitli konularda lösemi hastalığına ışık tutacaklar.

Lösemili çocuklara moral vermek ve hastalığın önemine dikkat çekilecek olan panelde şu konular ele alınacak: "Kanserli çocukların görsel ve yazılı medya aracılığıyla kamuoyunda farkındalık yaratabilmeyi Nerede? Nasıl? Ne zaman? Neden? ve Kimler tarafından ele alınması gerektiğine dair alanında uzman kişiler tarafından ele alınacaktır. Medyanın Löseminin Tanıtımı ve Önlenmesi İçin Verilen Savaştaki Rolü ve Önemi değerlendirilecek."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Lösemili Çocuklara 'Moral' Paneli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement