Lösemili Öğrencinin Ailesine Otomobil Hediye Edildi - Son Dakika
Yerel

Lösemili Öğrencinin Ailesine Otomobil Hediye Edildi

Osmaniye'de bir öğretmenin başlattığı kampanya aracılığıyla 9 yaşındaki lösemili öğrenci Zehra Çelik'in ailesine otomobil hediye edildi.

27.04.2015 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye'de bir öğretmenin başlattığı kampanya aracılığıyla 9 yaşındaki lösemili öğrenci Zehra Çelik'in ailesine otomobil hediye edildi.

Mahmut Ali Kirmit Ortaokulu öğretmenleri, lösemiye yakalandığı için 2 yıldır Hemite köyündeki evinde eğitim gören, Adana Balcalı Hastanesi ve Kadirli Devlet Hastanesine sağlık kontrolüne giden 3. sınıf öğrencisi Zehra Çelik'in ailesi için kampanya başlattı.

Okulun bilişim teknolojileri öğretmeni Yasemin Baykal öncülüğünde yürütülen kampanyada toplanan parayla satın alınan otomobil, İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik ve öğretmenler tarafından Zehra'nın ailesine teslim edildi.

Ramazan Çelik, aileyi sevindiren öğretmenlere teşekkür ederek, "Öğrencimiz, ayda bir Adana'ya, 15 günde bir de kan sayımı için Kadirli Devlet Hastanesine gidiyordu. Enfeksiyon riskine maruz kaldığı için ailesinin otomobile ihtiyacı vardı. Öğretmenlerimizin kampanyasına iş adamlarımız da destek verdi. Bir otomobil alınarak aileye teslim edildi" dedi.

Baba Zeynel Çelik de turist rehberliği yaparak geçimini sağladığını söyledi.

Kampanyaya destek olanlara teşekkür eden Çelik, "Kızımın tedavisi için Adana ve Kadirli'ye gitmemiz gerekiyor. Toplu taşıma araçlarıyla gidişimizde kızımın enfeksiyon kapma riski vardı. Öğretmenlerimiz sayesinde otomobil sahibi olduk. Desteğini esirgemeyen öğretmenlerimizden ve iş adamlarımızdan Allah razı olsun" şeklinde konuştu.

İl Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik, otomobilin anahtarını baba Çelik'e teslim etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Lösemili Öğrencinin Ailesine Otomobil Hediye Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement