Lösev'den Gölbaşı Belediyesine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Lösev'den Gölbaşı Belediyesine Ziyaret

LÖSEV Genel Koordinatörü Hülya Ünver, Genel Koordinatör Yardımcısı Seda Sertcan ve lösemili çocuklar ile aileleri, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'ı ziyaret etti.

06.10.2015 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

LÖSEV Genel Koordinatörü Hülya Ünver, Genel Koordinatör Yardımcısı Seda Sertcan ve lösemili çocuklar ile aileleri, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'ı ziyaret etti.

Çocuklara oyuncak hediye eden Duruay, yaptığı konuşmada, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, LÖSEV'e her konuda destek vermeye çalıştıklarını belirtti.

"Yerel yönetimler olarak sağlık ve eğitim konularında her zaman destekçi ve yardımcı olduk, olmaya da devam edeceğiz" diyen Duruay, şunları söyledi:

"Siz gençlerimize özellikle teşekkür etmek istiyorum. Çünkü sizler gerçekten mücadele etme ruhunu hiç kaybetmeyen ve herkese örnek olan insanlarsınız, bunu asla unutmayın. İnsan hayatında zorluklar olabilir. Sağlık konusunda da hepimizin başına kötü şeyler gelebilir, kötü günler yaşayabiliriz. Bu aşamalarda önemli olan inanarak, hastalıklarla sonuna kadar mücadele etmektir. Özellikle bu başarıyı yakaladığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Bu mücadele etme ruhunuzun tüm dünyaya örnek olacağını umut ediyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Lösev'den Gölbaşı Belediyesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement