Lösev'den Lösemili Çocuklara Yılbaşı Partisi - Son Dakika
Güncel

Lösev'den Lösemili Çocuklara Yılbaşı Partisi

Lösev\'den Lösemili Çocuklara Yılbaşı Partisi

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), yeni yılı hastanede geçirmek zorunda kalan çocuklara moral vermek amacıyla aile temsilcileri ve gönüllülerinin desteğiyle yılbaşı partisi düzenledi.

27.12.2015 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lösemili  Çocuklar Vakfı (LÖSEV), yeni yılı hastanede geçirmek zorunda kalan çocuklara moral vermek amacıyla aile temsilcileri ve gönüllülerinin desteğiyle yılbaşı partisi düzenledi.

LÖSEV İstanbul Şubesinin organize ettiği yılbaşı partisi, Hilton İstanbul Bosphorus Hotel'in ev sahipliğinde gerçekleşti. LÖSEV gönüllülerinin animasyon ve masal kahramanlarının kostümlerini giyerek yer aldığı partiye, tedavisi bitmiş ya da bitmek üzere olan 100'den fazla çocuk katıldı. Parti boyunca gerçekleştirilen çeşitli animasyon ve dans gösterilerine katılan çocuklar, gönüllerince eğlenerek yılbaşını erkenden kutlamış oldu. Animasyon ve dans gösterilerinin ardından çocuklar büyük bir yeni yıl pastasını "hastanede yatan kardeşlerinin de bir an önce iyileşmesini" dileyerek kestiler.

MORAL ÖNEMLİ

Yılbaşı partisinde çocuklarla birlikte eğlenen LÖSEV Marmara Bölge Sorumlusu Zuhal Ön, lösemi hastalığının tedavisinde moralin önemine dikkat çekerek " Moral değerler bu hastalıkta çok önemli. Onlara hayatlarında farklı bir gün yaşatıp yeni yılda tüm dileklerinin gerçek olmasını istiyoruz. LÖSEV olarak yaptığımız her etkinlikte her yeni yılda bir şeyler kazanıyor oluyoruz. İnşallah önümüzdeki yıl da tüm lösemili çocuklarımız için çok güzel, çok sağlıklı ve çok mutlu geçer diye düşünüyoruz" dedi. Zuhal Ön,

"2015 yılında hastanemizin açılışını gerçekleştirdik. 2016 yılı Ocak ayında da tedavi etmeye başlayacağız. LÖSEV aslında her yıl yeni bir şey yapmanın mutluluğunu yaşıyor. 2016'da yeni hastanemizde çok daha fazla çocuğumuza umut ve gelecek olmak istiyoruz. Bu bizim için çok önemli" diye konuştu. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Lösev'den Lösemili Çocuklara Yılbaşı Partisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement