Lösev'in 'İyilik Tırı' Eskişehir'de - Son Dakika
Yerel

Lösev'in 'İyilik Tırı' Eskişehir'de

Lösev\'in \'İyilik Tırı\' Eskişehir\'de

Lösemili Çocuklar Vakfı’nın (LÖSEV) ‘Anadolu’ya TIR Dolusu LÖSEV Yardımı Projesi’ kapsamında oluşturulan ‘İyilik TIRI’ Eskişehir’e geldi.

04.11.2015 13:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lösemili Çocuklar Vakfı'nın (LÖSEV) 'Anadolu'ya TIR Dolusu LÖSEV Yardımı Projesi' kapsamında oluşturulan 'İyilik TIRI' Eskişehir'e geldi.

ECE Türkiye tarafından yönetilen Espark Alışveriş Merkezi girişinde konuşlanan TIR, giyim, tekstil, gıda, kırtasiye, oyuncak ve yiyecek gibi malzemeleri lösemili çocuklar ve aileleri ile buluşturdu. LÖSEV Halkla İlişkiler Yönetmeni Can Öney, proje kapsamında Türkiye'nin dçrt bir yanından ihtiyaç sahibi lösemili ve kanserli ailelere yardımları ulaştırdıklarını söyledi. TIR'da gıda, giyim, tekstil, kırtasiye ve oyuncak yardımlarının LÖSEV'e kayıtlı aileler için hazır bulundurulduğunu, lösemi tedavisinde ağırlıklı olarak protein tüketilmesinin önemine değinen Öney, "Çocuklarımızın 12 ay boyunca taze et ve et ürünleriyle beslenmelerini sağlıyoruz. Bağışçılarımızın sayesinde ihtiyaç sahibi ailelerimizin et tüketmesini, lösemili çocuklarımız için oluşturulan hastanede ise ailelerimizde ücret almadan iyileşmelerini ve hayat bulmalarını sağlıyoruz" dedi.

LÖSEV Sosyal Hizmetler Yönetmeni Arzu Tuna ise, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında etkinliklerini sürdürdüklerini aktardı. Tuna, "Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla çocuklarımız ve aileleri ile buluşmaya devam ediyoruz. Eskişehir'den sonra birçok ile giderek yardımlarımızı ulaştıracağız. Ayrıca isteyen vatandaşlarımız yardım ulaştırdığımız illerde bağışlarını iletebilir ve lösemili çocuklarımıza yardım elini uzatabilirler" ifadelerini kullandı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lösev'in 'İyilik Tırı' Eskişehir'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement