Lösev'in "İyilikler Tırı" Muğla'da - Son Dakika
Yerel

Lösev'in "İyilikler Tırı" Muğla'da

Lösev\'in "İyilikler Tırı" Muğla\'da

Lösemili Çocuklar Vakfının lösemili ailelere yardım dağıtan "İyilikler tırı", Muğla'da belirlenen ailelere yardımlarını gerçekleştirdi.

06.04.2014 17:56  Güncelleme: 08:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lösemili Çocuklar Vakfı'nın lösemili ailelere yardım dağıtan "iyilikler tırı" Muğla'ya ulaştı.

"Anadolu'ya tır dolusu LÖSEV yardımı" projesi kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda valilik önüne park eden tır, vakfa kayıtlı ailelere gıdadan giyime, oyuncaktan kırtasiye malzemelerine kadar çeşitli yardımlarda bulundu.

LÖSEV İzmir İletişim Ofisi Sosyal Hizmetler Departmanı Koordinatörü Nursen Çakmaklıoğulları, proje kapsamında Türkiye'nin dört bir yanında ihtiyacı olan lösemili ailelere yardım ulaştırdıklarını söyledi.

İyilikler tırı'nda bulunan gıda, giyim, tekstil, kırtasiye, oyuncak ve kırmızı et yardımlarının LÖSEV'e kayıtlı çocuklar ve aileleri için hazırlandığını belirten Çakmaklıoğulları, "Tırımız Ankara'dan hayırseverlerden gelen eşyalarla dolu şekilde yola çıktı. İl il dolaşıyoruz. Şimdi Ege bölgesi turundayız. Muğla'dan önce Uşak, İzmir, Manisa ve Aydın'a gittik. Kurduğumuz stantlarda önceden belirlediğimiz ailelere ihtiyaçları oranında yardım dağıtıyoruz" dedi.

Tırdaki yardım malzemelerinin gönüllülerinin desteğiyle sağlandığına işaret eden Çakmaklıoğulları, "Tedavi sürecinde moral çok önemli. Biz de ailelerimize bu süreçte destek olmaya çalışıyoruz. Muğla'dan sonra Denizli ve Afyonkarahisar'a giderek Ege bölgesi turunu tamamlayacağız" diye konuştu. - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Lösev'in 'İyilikler Tırı' Muğla'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement