Lösev'in "İyilikler Tırı" Yolda - Son Dakika
Güncel

Lösev'in "İyilikler Tırı" Yolda

Lösemili Çocuklar Vakfı'nın (LÖSEV), ihtiyacı olan lösemili çocuklar ve ailelerine yardımların ulaştırıldığı "İyilikler Tırı", 6 Temmuz Pazartesi gününe kadar İstanbul'da dolaşacak.

03.07.2015 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lösemili Çocuklar Vakfı'nın (LÖSEV), ihtiyacı olan lösemili çocuklar ve ailelerine yardımların ulaştırıldığı "İyilikler Tırı", 6 Temmuz Pazartesi gününe kadar İstanbul'da dolaşacak.

LÖSEV açıklamasına göre, Türkiye'nin dört bir yanında ihtiyacı olan lösemili çocuklar ve ailelerine yardımlar dağıtan "İyilikler Tırı", Avrupa ve Anadolu yakalarında gezecek. Vakfa kayıtlı ve ihtiyacı bulunan lösemili çocuklarla ailelerinin davet edildiği tırda iğneden ipliğe her türlü yardım yapılıyor.

Bugün Maltepe sahilde olan tır, yarın Ümraniye Meydan AVM'de, pazar günü Eminönü Yeni Cami önünde, pazartesi günü de Beylikdüzü Migros AVM'de iyilik dağıtmaya devam edecek.

LÖSEV tırında gıda, giyim, tekstil, kırtasiye ve oyuncak yardımları bulunuyor. Aileler, ihtiyaçlarına göre seçim yapabiliyor.

2012'den bu yana 66 ilde toplam 7 bin 594 aileye iyiliklerini ulaştırarak zorlu savaşlarında minikleri yalnız bırakmayan LÖSEV'in "İyilikler Tırı"nda vakfa bağış da yapılabiiyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Lösev'in 'İyilikler Tırı' Yolda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement