Lösev'in "Mesleklerimizi Tanıyoruz-İstikbalimizi Çiziyoruz Projesi" - Son Dakika
Yerel

Lösev'in "Mesleklerimizi Tanıyoruz-İstikbalimizi Çiziyoruz Projesi"

Proje kapsamında lösemili çocuklar, Bursa'daki müzeleri ziyaret etti.

05.02.2015 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Bursa Şubesi, "Mesleklerimizi Tanıyoruz-İstikbalimizi Çiziyoruz Projesi" kapsamında lösemili çocuklara kentteki müzeleri tanıttı.

Şubeden yapılan yazılı açıklamada, ülke genelinde 17 bin hastaya ve onların ihtiyaç sahibi ailelerine destek veren LÖSEV'e kayıtlı çocukların moral değerlerini yükseltmek, bireysel gelişimlerine katkıda bulunmak ve kariyer planlamalarına olanak sağlayabilmek için her dönem yeni projelerin oluşturulduğu bildirildi.

Lösemili çocukların yarıyıl tatillerini verimli ve eğlenceli geçirdiği vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"2014-2015 eğitim ve öğretim yılı şubat tatilinde tüm Türkiye'de kayıtlı çocuklar için olduğu gibi Bursa'da LÖSEV'e kayıtlı çocuklarla birbirinden etkili ve eğlenceli projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Bursa Merinos Enerji Müzesi, Merinos Tekstil Sanayi Müzesi, Bursa Göç Tarihi Müzesi ziyaretlerinin yanı sıra Karagöz Müzesi ziyareti ve gölge oyunu gösterisi çocuklardan büyük ilgi gördü. Tekstil Müzesi ziyareti esnasında ipek böceğinin hikayesini öğrenen çocuklar, ipek ipliğini kullanarak bileklikler üretti. Son olarak Bursa Kent Müzesi'ne yapılan ziyaretle çocuklar 'Somut Olmayan Kültürel Miras' eğitim çalışmasına katıldılar. Bursa Kent Müzesi destekleri ile düzenlenen eğitici ve keyifli programla LÖSEV çocukları kültürel ve tarihsel mirasların korunmasına bir adım daha yaklaşarak verimli, eğitici ve eğlenceli bir gün geçirdiler." - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Lösev'in 'Mesleklerimizi Tanıyoruz-İstikbalimizi Çiziyoruz Projesi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement