LÖSEV İyilikler Tırı, Isparta'da - Son Dakika
Yerel

LÖSEV İyilikler Tırı, Isparta'da

LÖSEV İyilikler Tırı, Isparta\'da

LÖSEV İyilikler Tırı, Anadolu'ya Tır Dolusu LÖSEV Yardım Projesi kapsamında Isparta'ya ulaştı.

05.11.2014 15:40  Güncelleme: 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) İyilikler Tırı, Anadolu'ya Tır Dolusu LÖSEV Yardım Projesi kapsamında geldiği Isparta'da yardıma muhtaç lösemili ailelere gıda ve giysi yardımında bulundu.

Hükümet Meydanı'na gelen tırdaki görevliler, lösemili çocukları olan ihtiyaç sahibi ailelere gıda, giysi, kırtasiye yardımında bulundu, vatandaşların yaptığı bağışları kabul etti.

LÖSEV Sosyal Hizmetler Akdeniz Bölge Sorumlusu Bengisu Dörtkardeş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye çapında 16 binden fazla kayıtlı lösemili çocuk hasta olduğunu, söz konusu projenin amacının, ailelere ulaşmak olduğunu söyledi.

Ankara'dan yola çıkan tırın dün Afyonkarahisar, bugün de Isparta'da olduğunu ifade eden Dörtkardeş, şöyle konuştu:

"Yarın Burdur,  daha sonra Antalya ve Alanya'ya gideceğiz. Bu projeyle Türkiye'nin dört bir yanını gezmeyi planlıyoruz. Tırımızda ailelere gıda, kıyafet, mobilya gibi ihtiyaç malzemeleri dağıtıyoruz. LÖSEV'e kayıtlı ailelerin yüzde 90'ından fazlası alt ve orta gelir düzeyine sahip. Dolayısıyla LÖSEV'in ilk kurulduğunda kayıtlı olan ailemiz ihtiyaç sahibi. Isparta halkına 'Bir tuğla da siz koyun' diyor, desteklerini esirgememelerini istiyoruz. Bu yardımlarla biz de ihtiyaç sahibi ailelerimizin ihtiyaçlarını karşılıyoruz."

Dörtkardeş, IYAŞPARK AVM'de lösemili çocuklara yönelik etkinlik düzenleneceğini sözlerine ekledi. - Isparta

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel LÖSEV İyilikler Tırı, Isparta'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement