Loto Parası Huzur Bırakmadı, Sonunda Paraları Mafyaya Kaptırdı - Son Dakika
Güncel

Loto Parası Huzur Bırakmadı, Sonunda Paraları Mafyaya Kaptırdı

Loto Parası Huzur Bırakmadı, Sonunda Paraları Mafyaya Kaptırdı

Edirne'de 8 ay önce Sayısal Loto'dan 11 milyon lira kazanan Fuat Özdemir'in başına gelmeyen kalmadı. Kaza yaptı, iş yeri kurşunlandı son olarak parasını mafyaya kaptırdı.

19.06.2015 07:33  Güncelleme: 08:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'nin Süloğlu İlçesi'ndeki hamallık yapan evli ve iki çocuk babası Fuat Özdemir, geçen Eylül ayında Süper Loto çekilişinde 6 bilerek 11 milyon 345 bin lira kazandı. Hamalken bir anda zengin olan Özdemir'in hayatı değişirken, kısa sürede yaşadığı olaylarla huzuru kalmadı. Özdemir'i son olarak yeraltı dünyasının ünlü ismi 'Nuriş Çetesi' ile adı anıldı.

Eylül 2014'de büyük ikramiyeyi kazanan Özdemir aradan geçen 9 ayda mutluluğu yakalayamadı. Parasını kaptırdı, iş yeri kurşunlandı, yeni aldığı lüks aracıyla kaza yaptı. Son olarak da Nuriş çetesinin paralarını aldığı iddia edildi.

PARA HUZUR GETİRMESİ

İkramiyeyi alır almaz yaşadığı Süloğlu'ndan ayrılarak Edirne'ye yerleşen Özdemir'in yıllardır komşu olan Nedim Ayhan, Özdemir'in başına gelen olayları anlattı. Ayhan, komşusunun olaylar sonrasında kendisine 'para huzur getirmedi, sürekli başıma işler açıyor' dediğini söyledi. Ayhan şöyle devam etti:

"Fuat, yakın çevresinden kimseye yardım etmedi ancak Edirne'de babası, ablası ve kardeşlerine birer daire aldı. 10 aydır evine uğramıyor. Daha önceden Cumhuriyet Mahallesi'nde 2 odalı bir gece konduda oturuyordu. Parayı bulduktan sonra kapıyı çekip çıktı. Evdeki eşyaları ile öylece duruyor. Eski hayatını o kapının ardında bıraktı ama duyduklarımıza göre yeni hayatında pek huzurlu günler geçirmiyormuş."

Edirneli Özdemir'in zengin olduktan sonra başına gelen olaylar ise sırası ile şöyle:

PATRONU EL KOYDU

Kazandığı 11 milyon 345 bin 645 lirayı nasıl kullanacağını bilemeyen Özdemir, yanında hamal olarak çalıştığı patronu Barış Aslan'dan yardım istedi. Bir süre sonra Edirne Cumhuriyet Savcılığı'na giden Fuat Özdemir, patronu Barış Aslan'ın kendisini kandırarak kazandığı 11 milyon liranın 5 milyon 300 bin lirasını aldığını söyleyerek şikayetçi oldu. Savcılık konuyla ilgili soruşturma başlatırken, patron Aslan'ın hesaplarına mahkeme kararıyla tedbir koydu. Devam eden sürecin sonunda Özdemir 5 milyon lirasını geri aldı.

OFİSİ KURŞUNLANDI

Özdemir zengin olduktan sonra yeni bir iş kurmaya karar verdi. Ardından Edirne'de bir iş hanında ofis satın aldı. Burada emlak işi yapmaya başladı. İkramiye çıktıktan sonra bazı arkadaşları ile arası bozuldu. Sürekli tehdit edilmeye başlandı. Özdemir bunun üzerine iki koruma tuttu. Aynı günlerde tuttuğu emlak ofisi iki kez kurşunlandı. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin polise verdiği ifadede, Özdemir'le aralarında alacak meselesi olduğunu iddia ettikleri öğrenildi.

BU EVDE OTURUYORDU

Fuat Özdemir'in yakın arkadaşı Ayhan Kulaklı yaşananları anlattı:

"İkramiye çıkınca neyi var neyi yok bırakıp ailesiyle yeni bir hayat için Edirne'ye gitti. Ona ulaşmakta zorluk çekiyorduk. Kendisinin ve ailesinin numarasını değiştiriyor, bir şekilde ulaşıyorum sonra yine numarasını değiştiriyor. 8 kez numarasını değiştirdi."

LÜKS ARACIYLA KAZA YAPTI

Özdemir, kazandığı para ile kendisine lüks bir Otomobil aldı. Bir süre sonra Özdemir, arkadaşının kullandığı otomobille, başka bir araca çarptı. Aldığı otomobilde büyük hasar meydana geldi.

MAFYA PARASINA EL KOYDU

Özdemir'in kazandığı para kısa sürede Edirne'de günün konusu oldu. Önce yerel mafya paranın peşine düştü. Tanıklara göre ofisinde her gün kavga çıktı. Sonunda hikayesi İstanbul'a uzandı. İddiaya göre yeraltı dünyasının ünlü çetelerinden Nuriş'ler Edirne'nin yolunu tuttu ve Nuri Ergin'in firari oğlu Anıl Ergin, Özdemir'e 'Bizimle ortak ol, bizim girdiğimiz işte kimse senin malına göz dikemez' teklifinde bulundu. Özdemir başlangıçta bu teklifi kabul etmedi ancak daha sonra baskılara dayanamayıp 'evet' dedi. Ve Nuriş çetesi Fuat Özdemir'e bir ev alıp bütün ikramiye parasına el koydu. Özdemir'in yakınlarına göre bu para 5-6 milyon TL. İkramiyesinin büyük bölümünü kaptıran milyoner tekrar polise giderek şikayetçi oldu. Polis 3 farklı ilde operasyonlar düzenledi ve Anıl Ergin ile birlikte 14 kişi gözaltına alındı. (Kaynak : Milliyet)

Son Dakika Güncel Loto Parası Huzur Bırakmadı, Sonunda Paraları Mafyaya Kaptırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (49)

  • Birdost: Haramdan kimseye yar olmaz haydan gelir huya gider 50 4 Yanıtla
  • tgy: ne kadar salak insanlar var. o kadar paran var ve hala turkiyedesin. 17 28 Yanıtla
  • İşte bu yaaa: Lan mal oğlu mal. O kadar para var. Git yerleş yurtdışına kanadaya, veya isviçreye, ve daha bir sürü seçenek varken. Sen o parayla yaşa türkiyede, iyi öldürmemişler seni. 31 1 Yanıtla
  • KIRMIZI BEYAZ : MAL OLDUĞU HER HALİNDEN BELLİ KENDİNİ NEDEN DEŞİFRE ETTİNKİ İYİKİ CANINA DOKUNMAMIŞLAR. 29 1 Yanıtla
  • Hattab: Ulan Mallık bile parayla 26 1 Yanıtla
  • gs: Fukaraligin gozu kör olsun adam parayi yemeyi bile beceremiyo işte 26 0 Yanıtla
  • bedo: Kumar şans oyunları haramdır Bu para dûnyada ve ahirette başa bela 19 1 Yanıtla
  • Sivridil: Para bile zengine has 19 0 Yanıtla
  • 666: Adam G..zekalı niye sağa sola kendini tanıtırsın??? 18 0 Yanıtla
  • ahmet kara: direk yurtdisina yerlesecekti,rahat ederdi. 16 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer: Mersin özgürlükler kenti
    12:06 Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer: Mersin özgürlükler kenti

    Mersin'in farklı dünya görüşü ve farklı yaşam biçiminden insanların huzur içinde yaşadığı bir kent olduğunun altını çizen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, belediyenin toplumun her kesimine cevap vermek zorunda olduğunu belirtti.

  • Antalya Büyükşehir Belediyesi Bal Üreticilerine Arı Kovanı Hibe Ediyor
    12:06 Antalya Büyükşehir Belediyesi Bal Üreticilerine Arı Kovanı Hibe Ediyor

    Antalya Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde ikamet eden bal üreticilerine bin 398 adet arı kovanı hibe etti. Kadınlara da 29 hamur karma makinesi, ceviz makinesi ve salça makinesi desteği verildi.

  • Üniversite Mezunu Genç Gazeteci, Köyünde Çiftçilik Yaparak Ailesine ve Köy Halkına Katkıda Bulunuyor
    12:04 Üniversite Mezunu Genç Gazeteci, Köyünde Çiftçilik Yaparak Ailesine ve Köy Halkına Katkıda Bulunuyor

    Sivas'ın merkeze bağlı Yaramış köyünde yaşayan Ahmet Almalı, üniversite eğitimini tamamladıktan sonra köyüne dönerek baba toprağını işlemeye başladı. Gazetecilik alanında eğitim gören Almalı, iş aramak yerine köyünde tarımsal faaliyetlerini sürdürmeyi tercih etti. Baba toprağını işlemek, aile geleneğine uygun bir adım olduğu kadar Almalı için de büyük bir gurur kaynağı. Üniversite mezunu genç çiftçi, üretim yaparak hem ailesine hem de köy halkına katkıda bulunmayı hedefliyor.

  • Yalova'da 15 Yıl Hapis Cezası Bulunan Zanlı Yakalandı
    12:04 Yalova'da 15 Yıl Hapis Cezası Bulunan Zanlı Yakalandı

    Yalova'da 15 yıl 6 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası nedeniyle aranan zanlı, jandarma ekipleri tarafından yakalandı. E.U. isimli zanlı, Kasten Öldürme, Hırsızlık, Mala Zarar Verme, Konut Dokunulmazlığını İhlal suçlarından toplamda 15 yıl 6 ay 10 gün hapis cezasına çarptırılmıştı.

  • Ardahan'da Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Elemeleri Gerçekleştirildi
    12:03 Ardahan'da Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Elemeleri Gerçekleştirildi

    Türkiye Zeka Oyunları Federasyonu (TAZOF) tarafından düzenlenen 'Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası' Ardahan elemeleri, Ardahan Öğretmenevinde yapıldı. Çıldır İlkokulu öğrencileri turnuvaya katıldı ve il birincisi olan öğrenciler Rize'de yapılacak Türkiye finallerine katılma hakkı kazandı.

  • Tokat'ta meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı
    12:03 Tokat'ta meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremin yeni görüntüleri ortaya çıktı

    Tokat'ta saat 01.06'da meydana gelen 4,7 büyüklüğündeki depremin yeni görüntüleri AFAD tarafından paylaşıldı. Deprem, Sulusaray ilçesinde merkez üssü olarak kaydedildi ve Sivas ile Yozgat illerinde de hissedildi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, deprem anında büyükbaş hayvanların ayağa kalktığı ve bakkal tezgahından gelen sesin ardından sarsıntının yaşandığı görüldü. Deprem sonucunda herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadı.

  • Ardahan İl Genel Meclis Başkanlığı Seçimi Sonuçlandı
    12:03 Ardahan İl Genel Meclis Başkanlığı Seçimi Sonuçlandı

    31 Mart yerel seçimlerinin ardından yapılan Ardahan İl Genel Meclis Başkanlığı seçiminde, CHP adayı Serkan Akbudak Meclis Başkanı olarak seçildi. Seçim sonucunda CHP'nin üye sayısı 7'ye yükseldi.

  • Tavşanlı Borsa İstanbul Anadolu Lisesi'nde Bilim Fuarı
    12:03 Tavşanlı Borsa İstanbul Anadolu Lisesi'nde Bilim Fuarı

    Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bulunan Borsa İstanbul Anadolu Lisesi, Bilim Fuarı düzenledi. Fuarda öğrencilerin hazırladığı 12 proje sergilendi ve kültürel miras, ekolojik denge, doğal afetler ve afet yönetimi temaları ele alındı.

  • Burdur'da Kavşakta Kaza: 1 Yaralı
    12:01 Burdur'da Kavşakta Kaza: 1 Yaralı

    Burdur'da Fevzi Çakmak Mahallesi'nde meydana gelen kaza sonucu, kavşağa kontrolsüz giren iki otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil, polis karakolunun istinat duvarına çarptı. Kazada 1 kişi yaralandı ve sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

  • Giresun Bulancak'ta Kuyumcu Soygunu
    12:01 Giresun Bulancak'ta Kuyumcu Soygunu

    Giresun'un Bulancak ilçesinde bir kuyumcu maskeli 2 kişi tarafından soyuldu. Hırsızlar, çaldıkları altınlarla çalıntı araçla kaçtı. Polis, şüphelileri aramaya devam ediyor.

  • Konyaaltı Belediye Başkanı Personelle Bir Araya Geldi
    12:00 Konyaaltı Belediye Başkanı Personelle Bir Araya Geldi

    Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, merkez binada görev yapan personelle bir araya gelerek hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Başkan Kotan, personelden işlerini layıkıyla yapmalarını istedi ve tasarruf tedbirleri alacaklarını belirtti.


Advertisement