Lotus: Ekonomik Açıdan Daha Güçlüyüz - Son Dakika
Spor

Lotus: Ekonomik Açıdan Daha Güçlüyüz

Lotus: Ekonomik Açıdan Daha Güçlüyüz

Lotus takımı, bu sene Williams’ın yenebilecek bütçeye ve güce sahip olacaklarını; geçen seneye göre ekonomik anlamda çok daha güçlü olduklarını açıkladı.

27.01.2015 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçen sene bütçesinde dramatik düşüş yaşayan ve performans anlamında da çok geride kalan Lotus bu sene Mercedes motoru ile mücadele edecek.

Takımın CEO’su Matthew Carter “Çok fazla detaya girmeden, geçen sene ekonomimizi düzeltmeye çalışırken geçen sene bu zamanlarda çok fazla kişiyi kaybettik.”

“Muhtemelen biraz fazla kaybettik ancak sene içerisinde tasarım ve aero ofisine yeni insanlar kattık.”

“Aero departmanını da yeniden yapılandırdık ve o çalışmanın meyvelerini şimdi görüyoruz.”

“Bu sene bütçemiz 2013’e göre az olsa da geçen seneyle benzer. Yeni sponsorlarımız var ancak bu araçta henüz hepsi yok. İlk yarışta araçta olacaklar.”

“Ofisin arka planındaki çalışmalar işe yarıyor bu yüzden finansal olarak iyi görünüyoruz.”

“Ve önemli olan şey, eğer paramız olursa direkt aracın performansını geliştirmeye harcayacağız. Geçen senelerde borç karanlığı vardı ancak şimdi direkt olarak araç için harcayabiliriz.”

“Williams ile mücadele etmeyi ve onlara yakın olmayı umuyoruz. Çok iyimser olmak istemiyorum çünkü gerçekçi olmak önemli ancak bu sene hedefimiz takımlar şampiyonluğunda 3 ya da 4.lük.”

“Ancak bu büyük ölçüde Red Bull’un Renault ile neler yapacaklarına, Honda’nın McLaren’de neler yapacağına ve Ferrari’ye bağlı.” dedi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Lotus: Ekonomik Açıdan Daha Güçlüyüz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement