Louis van Gaal'den Ayrılık Sinyali: Her Şey Bitti - Son Dakika
Spor

Louis van Gaal'den Ayrılık Sinyali: Her Şey Bitti

Manchester United Menajeri Louis van Gaal, otelden ayrılırken kendisiyle konuşmak isteyen muhabire "Her şey bitti." dedi.

23.05.2016 10:48  Güncelleme: 10:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manchester United'da beklenen olmak üzere...

Sky Sports'un haberine göre, Hollandalı teknik adam Louis Van Gaal takımın kaldığı otelden ayrıldığı esnada taraftarlarla adeta veda fotoğrafları çektirdi ve sürekli olarak gülümsemesi dikkat çekti.

Sky Sports muhabiri yanına geldiğinde ise, "Her şey bitti" dedi. Daha sonra United'lı yetkililer konuyla ilgili sorulan soruya cevap vermediler.

MOURINHO GELİYOR

Uzun süredir United'la görüştüğü belirtilen Portekizli teknik adam Jose Mourinho'nun Kırmızı Şeytanlar'la sözleşme imzalaması bekleniyor. Yine SkySports'un haberine göre; Mourinho'nun menajeri Jorge Mendes salı günü İngiltere'ye uçacak ve United yetkilileriyle son detayları masaya yatıracak.

CHELSEA'DEN GÖNDERİLMİŞTİ

Premier Lig'de iki kez Chelsea'nin başına geçen ve Londra ekibiyle 3 Premier Lig, 3 Lig Kupası, bir de Federasyon Kupası şampiyonluğu yaşayan 53 yaşındaki Mourinho, 2014 - 2015 sezonunda ligi zirvede bitirmesine karşın geçen sezon kötü gidişi durduramayınca Aralık ayında görevine son verilmişti.

Louis van Gaal\'den Ayrılık Sinyali: Her Şey Bitti

Son Dakika Spor Louis van Gaal'den Ayrılık Sinyali: Her Şey Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement