Löw'ün Bana Olan Güveninin Tadını Çıkarıyorum - Son Dakika
Güncel

Löw'ün Bana Olan Güveninin Tadını Çıkarıyorum

Löw\'ün Bana Olan Güveninin Tadını Çıkarıyorum

"TURNUVADA mutlaka bir gol atmak istiyordum. Kendimi bunun için zorladım. Kafama koymuştum. İtalya maçında boşluğu görüp topu kaleye gönderdikten sonra büyük sevinç yaşadım. Attığım gol tabi ki bana özgüven de sağladı.

07.07.2016 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"TURNUVADA mutlaka bir gol atmak istiyordum. Kendimi bunun için zorladım. Kafama koymuştum. İtalya maçında boşluğu görüp topu kaleye gönderdikten sonra büyük sevinç yaşadım. Attığım gol tabi ki bana özgüven de sağladı."

"Avrupa Şampiyonası'nda tam da isteğim ve sevdiğim pozisyonda oynuyorum. Daha önceki şampiyonalarda farklı görevler üstlenmiştim. Sahada kendimi özgür hissediyorum. Bu da benim için çok önemli. Teknik direktörün bana olan güvenin tadını çıkarıyorum. Hocam bana 'Boş alanları kullan ve tam olarak serbestsin' diyor. Bana tam serbestlik veriyor ki ben kendi rolümü tam olarak yapabileyim ve tadını çıkarayım. Ben de buna karşılık atacağım goller, vereceğim gol pasları ve performansımla ona minnettarlığımı göstereyim. Tüm turnuvaya bakıldığında bunu yaptım. Büyük maçlarda ben sahada oyunun tadını çıkarmaya çalışıyorum. Zaten tadını çıkarmak yerine baskı altında kalırsam başarılı olamam."

YILLARCA TECRÜBE EDİNDİM

"Yıllarca tecrübe edindim. Geçmişe göre bazı şeylere daha farklı bakıyorum. Hakkında kötü konuşanları dikkate alırsan o zaman enerjini kaybediyorsun. Ben çok şanslıyım ki arkadaşlarım ve ailem beni gerçek anlamda değerlendirdi ve bana gerçekleri söylediler. Onların söyledikleri benim için önemli olan."

EN ÇOK MESUT ÖZİL KOŞTU

Mesut Özil'e, Euro 2016'da 'koşmadığı' eleştirileri de sık sık yapıldı. İstatistikler ise Mesut'un takım içinde en çok koşan oyunculardan biri olduğunu ortaya koyuyor. Bir maçta ortalama bir futbolcu 10 ile 11 kilometre arasında koşarken, Mesut,İtalya maçında sahada kaldığı 120 dakikada tam 14 kilometre koştu. Mesut, bu konuda şunları söyledi:

"18 yaşında olmadığımın farkındayım. Bu sezon 57 maç oynadım. Kemiklerimin ağrıdığını hissediyorum. Ancak bizim çok iyi kondisyon ekibimiz var. Onlar bu konuda çok iyi çalışıyorlar. Ben kariyerimde hiç kaslarımdan sakatlık geçirmedim. Çünkü yaşamımda çok küçük ayrıntılara da dikkat ediyorum. Örneğin dengeli besleniyorum. ve yeteri kadar uykumu alıyorum."

EMRE CAN'A ÖVGÜLER YAĞDIRDI

Mesut Özil, Alman Milli Takımı'nı kadrosunda olan ancak Euro 2016'da henüz hiçbir maça çıkamayan Emre Can'a da övgüler yağdırdı:

"Emre'nin inanılmaz yeteneği var. İngiltere Premier Ligi'nde oynadığı Liverpool'da bunu ispatladı. Eğer Milli takım teknik direktörü ona güvenip oynatırsa, Emre sahada kesinlikle gerekenleri yapar. Umarım Emre yeteri kadar oynama fırsatı bulur. Çünkü bana göre milli takımda oynamayı hak ediyor. Antrenmanlarda da her zaman yoğun çalışıyor..."

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Löw'ün Bana Olan Güveninin Tadını Çıkarıyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement