Lr Discovery Sport'un Fiyatı Açıklandı - Son Dakika
Otomobil

Lr Discovery Sport'un Fiyatı Açıklandı

Lr Discovery Sport\'un Fiyatı Açıklandı

CARMEDYA.COM – Land Rover’ın Discovery model ailesinin en yeni üyesi Discovery Sport, Mart ayı itibariyle Borusan Oto showroomlarında sergilenmeye başlanarak Türkiye’de de satışa sunuldu.

22.03.2015 18:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Land Rover’ın Discovery model ailesinin en yeni üyesi Discovery Sport, Mart ayı itibariyle Borusan Oto showroomlarında sergilenmeye başlanarak Türkiye’de de satışa sunuldu.


Land Rover Discovery Sport, yeni nesil Discovery model ailesinin ilk üyesi olması bakımından ön plana çıkıyor. Discovery Sport’un cesur ve yeni tasarım yaklaşımı, yeni modelin güçlü teknik yapısıyla birleşerek dinamik bir profil ortaya koyarken, iç mekânın en üst düzeyde kullanımını sağlayarak 5+2 oturma düzenine imkan verebiliyor. Discovery Sport’un tamamen yeni çoklu bağlantılı arka aks sadece etkin ürüş dinamikleri sağlamakla kalmayıp aynı zamanda ikinci koltuk sırasının arkasında ferah ve esnek bir kabin alanı da sunuyor.


Çevik ve esnek, uzun aralıklı süspansiyonla birleşen yenilikçi arka aks, Land Rover Discovery Sport’un karayolunda sürüşünü konforlu, gelişmiş ve tatminkâr kılarken diğer yandan da Land Rover’ın dünya çapında ünlü olduğu tüm yollarda kullanılabilme özelliğinin kapsamını muhafaza etmesini sağlıyor.  Sırasıyla 25, 31 ve 21 derecelik yaklaşma, uzaklaşma (ayrılma) ve breakover (lastikler ile otomobilin alt kısmının orta bölümü arasındaki açı) açıları, Terrain Response teknolojisi ve 600 mm’lik sudan geçme yüksekliği ile Discovery Sport her türlü koşulda güvenli yolculuk vaad ediyor.


Yeni Discovery Sport’un geliştirilmesinde de güvenliğe önem verilmiş. Bu sayede sınıfında bir ilk olan yaya hava yastığı, otonom acil durum frenleme ve hem ultra yüksek sağlamlığa sahip hem çelik hem de son derece hafif alüminyum içeren son teknoloji ürünü karoser gibi sonuçlar elde edilerek yeni modele adaptasyonu sağlanmış. Bahsedilen unsurlar, Discovery Sport’un gelişmiş donanımının sadece bir kısmını kapsıyor ve bu donanıma “Başüstü Göstergesi”, yepyeni 8 inç dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi ve iç mekânda azami ayarlama olanağı yaratan yatırılabilir ve kaydırılabilir ikinci koltuk sırası da dahil.


Land Rover Discovery Sport, ilk etapta 2.0 litre benzinli ve 9 ileri vitesli otomatik şanzıman kombinasyonuyla 88 bin 308 Euro’dan başlayan anahtar teslim fiyatıyla satışa sunuluyor. SE, HSE ve HSE Luxury adı verilen 3 ayrı zengin donanım paketiyle tercih edilebilen Land Rover Discovery Sport, aynı zamanda geniş isteğe bağlı donanım seçenekleriyle de kişiselleştirilebiliyor. Bununla birlikte tüm dış gövde rengi seçeneklerinde sunulan “Black Tasarım Paketi”yle ise müşterilerin Land Rover Discovery Sport’larını siyah renkli ızgara, çamurluk havalandırmaları, yan aynalar, siyah Discovery motor kapağı yazısı ile bagaj amblemininin yanı sıra 19 inç veya 20 inçlik parlak siyah alaşım jant seçenekleriyle satın alabilmesi imkanı da sunuluyor.

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Otomobil Lr Discovery Sport'un Fiyatı Açıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement