Ltso Akreditasyon Denetiminden Geçti - Son Dakika
Yerel

Ltso Akreditasyon Denetiminden Geçti

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası birimleri akreditasyon denetiminden geçti.

18.08.2016 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası birimleri akreditasyon denetiminden geçti.

Türk Loydu Akreditasyonu denetçisi İlker Gür, odanın akreditasyona uygun bir şekilde çalışıp çalışmadığını ve birimlerdeki teknolojik değerlerin standartlara uygun bir şekilde kullanılıp kullanılmadığını denetledi. Gür, LTSO Yönetim Kurulu Toplantı Salonunda oda personeli ile tek tek görüşerek, odanın çalışmaları ve yapılması gereken hizmetlerle ilgili konuları görüştü.

Gür, LTSO'da akreditasyona uygun şekilde hizmetlerin yapılması için titiz çalışma gösterildiğini belirtti. Türk Loydu Akreditasyon Denetimi'nden başarı ile geçtiklerini söyleyen LTSO Başkanı A. Ergin Okandeniz, "Odamız gerek teknolojik gerekse sisteme uygun bir şekilde personellerimizin özverili gayretleri ile çalışıyor. Odamız, Türkiye genelinde önemli bir kurum olan Türk Loydu Akreditasyon Denetimi'nden başarı ile geçti. Tüm personelimizi kutluyorum" dedi.

Türk Loydu'nun, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından yetkilendirilmiş bir kurum tarafından Türkiye genelinde odaları denetlemekle görevlendirildiği belirtildi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ltso Akreditasyon Denetiminden Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement