Ltso'dan Öğrencilere Mont Yardımı - Son Dakika
Yerel

Ltso'dan Öğrencilere Mont Yardımı

Ltso\'dan Öğrencilere Mont Yardımı

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası (LTSO) tarafından ilçede eğitim gören ihtiyaç sahibi 850 öğrenciye mont yardımında bulunuldu.

17.11.2016 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası (LTSO) tarafından ilçede eğitim gören ihtiyaç sahibi 850 öğrenciye mont yardımında bulunuldu.

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Ergin Okandeniz, yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve komite üyelerinin de katılımlarıyla düzenlenen bir programla 850 adet mont teslim edildi.

Yardımın ilçemizdeki köy okullarını da kapsadığını belirten Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Ergin Okandeniz, "Her yıl geleneksel olarak eğitim ve öğretim yılı başında ihtiyaç sahibi öğrencilerimize yönelik mont yardımlarının dağıtımına bu sene de başlamış bulunuyoruz. Bu yıl 850 ihtiyaç sahibi öğrencimize mont yardımında bulunduk. Ben bu anlamda bizlere yardımcı olan okullardaki müdürlerimize, öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Bu yardımlarımızı her sene arttırarak devam ettirmek istiyoruz" dedi.

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, bu örnek ve olumlu davranışlarından dolayı Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası'nı kutladıklarını ifade etti. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ltso'dan Öğrencilere Mont Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement