Lucescu, İsmail Köybaşı'nı İstiyor - Son Dakika
Spor

Lucescu, İsmail Köybaşı'nı İstiyor

Shakhtar Donetsk'in Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Beşiktaşlı İsmail Köybaşı'nı ara transfer döneminde takımına dahil etmek istiyor.

25.11.2015 10:03  Güncelleme: 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Shakhtar Donetsk'in Teknik Direktörü Mircea Lucescu'nun uzun süredir Beşiktaş'ın milli oyuncusu İsmail Köybaşı'nı izlettiği ve takımında görmek için yönetime öneride bulunduğu ortaya çıktı.

İSMAİL'İ LİSTESİNE EKLEDİ

Milli maçlar sebebiyle geçtiğimiz ekim ayında liglere verilen ara sonrasında Antalya'da Beşiktaş'la beraber kamp yapan Ukrayna temsilcisinin hocasının, Siyah-Beyazlılar'ın burada Osmanlıspor'la oynadığı hazırlık maçında İsmail Köybaşı'nı izlediği ve listesine eklediği öğrenildi.

LUCESCU, ÇOK İSTİYOR

Beşiktaş'ın yıldızını Shakhtar'ın scouting ekibi aracılığıyla da izleten Luce'nin, başarılı futbolcuyu kulübünün yeni sol beki yapmayı planladığı bildirildi. Kadrosunda bu bölgede görev yapan isimlerden Vyacheslav Shevchuk'un 36 yaşına gelmesi, Marcio Azevedo'nun da takımla yollarını ayırma hazırlığında bulunması sebebiyle Rumen teknik adamın, İsmail'i takımına kazandırma konusunda ısrarcı olduğu konuşuluyor.

TEMASA GEÇİLECEK

2009'dan beri yer aldığı Beşiktaş'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Köybaşı için şimdiden nabız yoklamaya başlayan Shakhtar'lı idarecilerin, ocak ayında resmi temaslara başlayıp transfere nokta koymayı planladığı iddia ediliyor.

OCAK AYINDA TRANSFER ETMEK İSTİYOR

Kara Kartal'daki performansıyla tekrar Milli Takım kadrosuna giren başarılı sol bekin Türkiye'nin Euro 2016 kadrosunda yer alma ihtimalini de düşünen Ukrayna devinin, ara transfer döneminde İsmail'e Turuncu-Siyahlı formayı giydirmeyi hedeflediği bildirildi.
(Kaynak: Fanatik)

Lucescu, İsmail Köybaşı\'nı İstiyor

Son Dakika Spor Lucescu, İsmail Köybaşı'nı İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • 555: Bugün birleşme günüdür.Türkiye Cumhuryeti büyük bir tehlike ile karşı karşıyadır.Büyük bir uçurumdadır.Oyunlara getirilip,üçüncü dünya savaşına sürüklenmektedir.Onun için bugün Türkiyede yaşayan bütün vatandaşlarımız(Türk,Kurt,Laz demeden)birleşmemiz,düşmana karşı bir bütün olmalıyız.Bu vatanı ve milletimizi hep beraber korumaya hazır olalım. 4 2 Yanıtla
  • müddeiumumi57: hı hı. zenit de uğur boral'ı istiyormuş. 0 1 Yanıtla
  • pasa: Onuda versinler hiç durmasinlar 1 0 Yanıtla

Advertisement