Lucescu'nun Gözdesine İki Dev Talip - Son Dakika
Spor

Lucescu'nun Gözdesine İki Dev Talip

Lucescu\'nun Gözdesine İki Dev Talip

Ukrayna'nın güçlü ekiplerinden Shakhtar Donetsk'in başarılı futbolcusu Douglas Costa için İtalyan devi Milan devreye girdi.

20.08.2014 15:05  Güncelleme: 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ukrayna'da yaşanan iç karışıklıklar yüzünden ülkeyi terketmek isteyen Shakhtar Donetsk'in Brezilyalı yıldızı Douglas Costa için Milan ve Arsenal takımları sıkı bir yarışın içine girdi.

İtalya'nın köklü gazetelerinden Gazzetta dello Sport'a konuşan Douglas Costa, kendisine yöneltilen transfer haberlerine cevap verdi. Kendisinin büyük kulüpte oynamaya hazır olduğunu belirten Douglas Costa şunları söyledi;

"Eğer transfer için bir teklif gelirse, bunun kararını hızlı bir şekilde almalıyım. Shakhtar'a yaptıkları herşey için minnettarım. Fakat burada kalırsam kendimi %100 vereceğim. Ama ben büyük bir kulüp için hazır olduğumu düşünüyorum. Milan? Neden Ronaldinho gibi bu basamakları çıkmayayım?

Arsenal'in Podolski'yi sattıktan sonra Douglas Costa için 40 milyon Sterlinlik bir teklifte bulunacağıyla ilgili çıkan haberlere ise Shakhtar Donetsk teknik direktörü Mircea Lucescu ise şu cevapları verdi;

"Önümüzdeki hafta eminim bu konular netleşir. Bana göre kulüpteki her futbolcu uygun fiyata satılabilir. Her yıl bazı oyuncular gider bazıları gelir. "

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Lucescu'nun Gözdesine İki Dev Talip - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement