Luis Enrique, Arda Sorusuna Kaçamak Cevap Verdi - Son Dakika
Spor

Luis Enrique, Arda Sorusuna Kaçamak Cevap Verdi

Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique, Neymar'ın takıma dönmesiyle yedeğe çektiği Arda ile ilgili soru sorulunca kaçamak cevap verdi.

17.09.2016 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique, Leganes galibiyetiyle ilgili "Daha fazla zorlanacağımızı zannediyordum ama takımın sahadaki tepkisinden memnunum." dedi.

"HER GALİBİYET ÖNEMLİDİR"

İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) 4. haftasında deplasmanda Leganes'i 5-1 yendikleri karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Luis Enrique, "Her galibiyet olduğu gibi bu da önemli. Bu tip maçlarda beni ilgilendiren boşluk bulmak ve bire bir pozisyonlar üretmek." değerlendirmesinde bulundu.

Her zaman risk aldıklarını ve kendisinin de risk almayı sevdiğini belirten İspanyol teknik adam, Leganes karşısında ilk defa denediği 5 defans oyunculu sistemden memnun olduğunu da ifade etti.

KAÇAMAK CEVAP

Öte yandan Luis Enrique, Neymar'ın dönmesiyle son iki maçtır yedek oturan Arda Turan ile ilgili bir soruya "Takımda herkes farkında. Gerek bireysel gerekse takım oyunu anlamında her futbolcuya ihtiyacımız var." cevabını verdi.

Luis Enrique, Arda Sorusuna Kaçamak Cevap Verdi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Luis Enrique, Arda Sorusuna Kaçamak Cevap Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement