Luis Enrique'den Guardiola'ya Övgü - Son Dakika
Spor

Luis Enrique'den Guardiola'ya Övgü

Barcelona teknik direktörü Luis Enrique, Şampiyonlar Ligi yarı finalindeki rakipleri Bayern'i çalıştıran Guardiola'dan övgüyle bahsetti.

24.04.2015 20:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Barcelona teknik direktörü Luis Enrique, Bayern Münih'i çalıştıran meslektaşı Pep Guardiola'nın Camp Nou'ya özel bir dönüş gerçekleştireceğini söyledi.

Teknik direktörlük kariyerine Barcelona'da başlayan Guardiola, Katalan ekibini 2008–09 ve 2010–11 sezonlarında Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna taşımıştı.

Guardiola'nın eski takımına karşı ilk kez mücadele edeceğini belirten Luis Enrique, genç teknik adamın eski oyuncularına da rakip olacağını vurguladı. Guardiola döneminden bu yana takımın temel taşları olan Messi, Iniesta, Xavi, Pique, Dani Alves ve Busquets gibi oyuncular halen kadroda yer alıyor.

Bayern'in dünyanın en iyi teknik direktörüne sahip olduğunu söyleyen Luis Enrique, buna karşın şansız bir kura çektikleri yönündeki görüşlere katılmıyor:

"Bana göre herhangi bir kuranın ardından Barcelona'yı çeken takım şanssızdır. İlk maçı iç sahada veya deplasmanda oynamak önemli değil. İki maça da kazanmak için çıkacağız."

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Luis Enrique'den Guardiola'ya Övgü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement