Luis Enrique'den Neymar ve Suarez Açıklaması - Son Dakika
Spor

Luis Enrique'den Neymar ve Suarez Açıklaması

Luis Enrique\'den Neymar ve Suarez Açıklaması

Barcelona'nın yeni teknik direktörü Luis Enrique, çok iştahlı bir takım kuracaklarını söyledi.

16.07.2014 20:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Barcelona'nın yeni teknik direktörü Luis Enrique, "Geçmiş yıllara sadık, heyecan yaratan, ilk dakikadan itibaren galibiyeti kovalayan, sahasında ve deplasmanda aynı oynayan, iyi defans yapan bir takım istiyorum" dedi.

Enrique ile Barcelona Spor Direktörü Andoni Zubizarreta, gelecek ay sonu başlayacak 2014-2015 sezonunu değerlendirmek için basın toplantısı düzenledi.

İspanyol teknik adam, göze hoş gelen bir futbolla sonuca giden bir takım yaratmak istediğini de dile getirdi.

Psikolojik baskı altında olduğu iddia edilen, Barcelona'nın yıldız futbolcusu Messi, sakatlığı bulunan Neymar ve cezası dolayısıyla ekim ayı sonuna kadar oynayamayacak yeni transfer Luis Suarez ile ilgili soruları ise Luis Enrique, "Başlangıçta olmamaları kötü ama bir trajedi de değil" şeklinde cevapladı.

Messi'nin, dünyanın en iyi futbolcusu olduğunu, kendisinin görevinin ise ondan en iyi verimi almaya çalışmak olduğunu ifade eden Enrique, "Ben, Messi'nin psikolojik olarak kafasının toparlanması gerektiği kanısında değilim" değerlendirmesini yaptı. Luis Enrique, Neymar ve Luis Suarez ile oynamanın ise Messi'nin futbolunu daha da iyileştireceğini savundu.

İspanyol çalıştırıcı, Uruguaylı Luis Suarez'in Dünya Kupası'nda İtalyan futbolcu Giorgio Chiellini'yi ısırmasından dolayı aldığı ceza hakkında konuşmak istemezken, Spor Direktörü Andoni Zubizarreta da "insanları kusurlarıyla kabul ediyoruz" dedi.

"TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR"

Öte yandan Zubizerrata, Fransız futbolcu Jeremy Mathieu'yu transfer edebilmek için kulübü Valencia'ya bir teklif sunduklarını söyledi.

Barcelona'nın Cristian Tello'yu Portekiz'in Porto takımına vermesi de resmen duyuruldu. Tello'nun satın alma opsiyonu Porto'da olmak koşuluyla 2 sezonluğuna kiralandığı bildirildi. Tello'yu kiralamak için 2 milyon avro ödeyen Porto, bu futbolcuyu almak istemesi halinde Barcelona'ya 8 milyon avro daha verecek.

Bu arada Barcelona'dan ayrılmaları gündemde olan Xavi Hernandez ve Dani Alves'in gelecekleriyle ilgili belirsizlik devam ediyor.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Luis Enrique'den Neymar ve Suarez Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement