Luis Enrique: Eğer Ronaldo, Jordan'sa; Messi de Chamberlain'dir - Son Dakika
Spor

Luis Enrique: Eğer Ronaldo, Jordan'sa; Messi de Chamberlain'dir

Luis Enrique: Eğer Ronaldo, Jordan\'sa; Messi de Chamberlain\'dir

İspanyol teknik adam, Arjantinli yıldızını yere göğe sığdıramıyor.

28.09.2014 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Barcelona Teknik Direktörü Luis Enrique, Arjantinli yıldız Lionel Messi'yi NBA'nın efsanevi oyuncularından Wilt Chamberlain'e benzetti.

Geçen hafta farklı Real Madrid mağlubiyetinin ardından Elche Teknik Direktörü Fran Escriba, filelerine tam 4 gol yollayan Portekizli süperstar Cristiano Ronaldo'yu basketbolun ekol isimlerinden Michael Jordan ile eşleştirmişti.

Cumartesi gecesi oynanan 6-0'lık Granada maçında takımının 5 golünde başrol oynayan Arjantinli yıldız, rakip fileleri iki kere sarsarak 400 gol barajını aşarken, iki asist yapıp bir de attığı mükemmel pas ile gol pozisyonunun hazırlayıcısı oldu.

Öğrencisine methiyeler düzen Luis Enrique, "Eğer Cristiano Ronaldo, Michael Jordan'sa; Messi de bir maçta 100 sayı barajını aşan Wilt Chamberlain olmalı." dedi.

Arjantinli'yi biraz dinlendirmeyi düşündüğünü ifade eden İspanyol teknik adam, "Onu oyundan alacaktım ama sahada olduğu her an bundan büyük bir keyif aldığını gözlemledim ve değişiklikten vazgeçtim. Onu izlemek de büyük keyif. Sanki sahada sihirli asasıyla dolaşıyor. Dokunduğunu gole çeviriyor." şeklinde konuştu.

Messi'nin 400 gol barajını aşmasına da değinerek, "Çoğumuz hayatımız boyunca bile o kadar gol atmamışızdır. Okulda, sokaklarda veya başka bir yerlerde..." açıklamalarında bulundu.

Bu sene La Liga'da 6 maçta 5 gol kaydeden Messi, öte yandan 6 golün de asistini yaptı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Luis Enrique: Eğer Ronaldo, Jordan'sa; Messi de Chamberlain'dir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement