Luis Nani: Kendimi EURO 2016 İçin Özel Olarak Hazırladım - Son Dakika
Spor

Luis Nani: Kendimi EURO 2016 İçin Özel Olarak Hazırladım

Fenerbahçe'deki performansıyla tepki toplayan Luis Nani, Macaristan maçı sonrasında itiraf gibi sözlere imza attı: Kendimi buraya özel olarak hazırladım.

23.06.2016 09:44  Güncelleme: 09:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Portekiz'in Fenerbahçeli yıldızı Luis Nani, Macaristan ile 3­-3 berabere kaldıkları maçın ardından flaş röportajda açıklamalarda bulundu.

Maçta Portekiz'in ilk golünü atan Luis Nani'nin maç sonu sözleri...

" Cristiano Ronaldo, fantastik bir maç çıkardı. İlk 2 maçta üzerinde bir parça gerginlik vardı. Birçok pozisyon bulduk yine ama atamadık. Bence bu maçta fantastikti. 3 gol attık ve daha fazla da atabilirdik. Bu takımın performansından ötürü mutlu olmalıyız."

"YEDİĞİMİZ 2 GOLDE ÇOK ŞANSSIZDIK"

"Çok iyi bir futbol oynadık. Elbette, 3 gol yemek iyi değildir ama bunların 2 tanesinde çok şanssızdık. Bu şanssızlıklar da futbolun bir parçası. Yine de maç içerisinde mücadele etmeyi ve kendimize inanmayı sürdürdük."

"KENDİMİ BURAYA ÖZEL OLARAK HAZIRLADIM"

"Çok çalışıyorum. Bu turnuvaya kendimi özel olarak hazırladım ve Portekiz'in bir parçası olabildiğim için çok heyecanlıyım. Bundan sonra da takıma elimden geldiğince katkı sağlayacağım. Bence işler kötü gitmiyor ve umarım turnuvaya devam edeceğiz."

"GOLDEN SONRA DAHA DA MOTİVE OLDUM"

"Ronaldo golde bana fantastik bir pas attı. Bunun için ona minnettarım. Gol attıktan sonra motivasyonum daha da arttı ve maçın kalan bölümünde elimden geldiğimce çok çalıştım."

Luis Nani: Kendimi EURO 2016 İçin Özel Olarak Hazırladım

Son Dakika Spor Luis Nani: Kendimi EURO 2016 İçin Özel Olarak Hazırladım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • 1907: aman fenerbahçemiz için hazırlama kendini nani alayı üçkağıtcı 2 0 Yanıtla

Advertisement