Lüks Otelde Yangın Paniği - Son Dakika
Güncel

Lüks Otelde Yangın Paniği

Lüks Otelde Yangın Paniği

Ortaköy'de lüks bir otelin mutfak kısmında çıkan yangın paniğe neden oldu.

09.12.2014 21:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ortaköy'de lüks bir otelin mutfak kısmında çıkan yangın paniğe neden oldu.

Yoğun duman katlara ulaşınca, az sayıdaki müşteri otel çalışanlarının yardımıyla tahliye edildi.

Haber Murat DELİKLİTAŞ - Özgür EREN İstanbul DHA

Ortaköy'de lüks bir otelin mutfak kısmında çıkan yangın paniğe neden oldu. Oluşan yoğun duman katlara ulaşınca, az sayıdaki müşteri otel çalışanlarının yardımıyla tahliye edildi.

Yangın, saat 18.30 sıralarında Ortaköy Yıldız Mahallesi, Çırağan Caddesi 45 numarada bulunan 5 katlı Radisson Blu Bosphorus Hotelin mutfak kısmında çıktı. Otelin aşçıları, zeminin iki kat aşağısında bulunan mutfakta çalıştıkları sırada, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyürken, oluşan yoğun duman otelin diğer katlarına ulaştı. Otel personeli, az sayıdaki müşterilerin tahliye olmasına yardım etti.

İhbar üzerine olay yerine giden Beşiktaş İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı. Otel içine yayılan dumanın tahliye edilmesi için Beyoğlu İtfaiyesi de takviye olarak olay yerine geldi. Yapılan çalışmaların ardından duman tamamen tahliye edildi.

Personelin yardımıyla tahliye edilen otel müşterileri ise itfaiyenin çalışmalarını izlerken battaniyelere sarılarak soğuk havadan korunmaya çalıştı.

Bu arada, otel personeli, itfaiyenin çalışmalarını görüntüleyen basın mensuplarına engel olmaya çalıştı. Basın mensupları ve personel arasında kısa süreli tartışma yaşandı.

Dumanın tamamen tahliye edilmesinin ardından müşteriler tekrar otele alındı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Lüks Otelde Yangın Paniği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement