Lüks Otomobile Sahte Para Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Lüks Otomobile Sahte Para Operasyonu

Lüks Otomobile Sahte Para Operasyonu

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri lüks bir otomobilde yüklü miktarda sahte para bulunduğu yönündeki ihbarı değerlendirerek operasyon yaptı.

30.09.2015 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri lüks bir otomobilde yüklü miktarda sahte para bulunduğu yönündeki ihbarı değerlendirerek operasyon yaptı. Operasyonda sahte olduğu belirlenen 181 bin 200 dolar, 14 bin avro, 5 bin 800 lira ile şüphelilerin üzerinden ise 3 tane sahte pasaport ve 1 tane sahte ehliyet ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 2 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Sahtecilik Büro Amirliği ekiplerine, yurtdışından gelen lüks bir otomobilde yüklü miktarda sahte para bulunduğu yönünde bir ihbar geldi. Polis ekipleri ihbarı değerlendirerek otomobilde arama yapmak için gerekli izinleri aldıktan sonra otomobili durdurarak arama yaptı. Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin otomobilde yaptığı aramada sahte olduğu tespit edilen 100'lük banknotlar halinde 181 bin 200 ABD doları, 500'lük banknotlar halinde 14 bin Euro, 200 ve 100'lük banknotlar halinde 5 bin 800 lira ele geçirildi.

Ayrıca otomobilde bulunan O.K (39) ve M.K (35)'nın üzerinde yapılan aramalarda 4 farklı kişiye ait kredi kartları, 1 sahte ehliyet, 3 sahte Suriye pasaportu ve 1 tabanca ve mermileri bulundu. Gözaltına alınarak Vatan Caddesi'nde bulunan Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirilen 2 şüpheli hakkında 'piyasaya sahte para sürmek', 'Resmi belgede sahtecilik' ve 'ruhsatsız silah' taşımaktan haklarında işlem başlatıldığı öğrenildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Lüks Otomobile Sahte Para Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement