Lüks Semtlerde Uyuşturucu Satan Şebeke Çökertildi - Son Dakika
3.Sayfa

Lüks Semtlerde Uyuşturucu Satan Şebeke Çökertildi

Lüks Semtlerde Uyuşturucu Satan Şebeke Çökertildi

Kadıköy'de lüks semtlere uyuşturucu servisinde kullanılan bir eve düzenlenen operasyonda 6 kişi ile bu şahıslara uyuşturucu temin eden İran uyruklu Reza S. gözaltına alındı.

08.07.2016 13:15  Güncelleme: 15:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadıköy'ün lüks semtlerine uyuşturucu servisi yapan 7 kişilik şebeke çökertildi. Aramalarda bir miktar kokain, satışa hazırlanmış esrar ile uyuşturucu satımından elde edilen para ele geçirildi.

ŞÜPHELİ ADLİYEDEN SERBEST BIRAKILDI

Edinilen bilgiye göre, Kadıköy Bağdat Caddesi'nde uygulama yapan Kadıköy Asayiş Büro Ekipleri, üzerinde uyuşturucu madde bulunan 19 yaşındaki Süleyman B.'yi gözaltına aldı. Çıkarıldığı adliyeden serbest kalan Süleyman B. polis tarafından takip edilmeye devam edildi.

LÜKS OTOMOBİL VE EV BELİRLENDİ

Polis, takip sırasında Süleyman B. ile irtibatlı olan Hasan A. ve Hüseyin A.'nın kullandığı lüks bir otomobil ile kaldıkları Rasimpaşa'daki bir evi belirledi. Daha sonra eve düzenlenen operasyonda Hüseyin G., Salih T. ve Emre B. gözaltına alındı.

Lüks Semtlerde Uyuşturucu Satan Şebeke Çökertildi

İRANLI ŞAHIS KADIKÖY İSKELESİ'NDE YAKALANDI

Zanlıların verdiği bilgilerden yola çıkan polis, uyuşturucu temininde bulunan İran uyruklu 23 yaşındaki Reza S. ismine ulaştı. Yapılan çalışmalar sonrasında Reza S. isimli şahıs Kadıköy İskelesi'nde yakalandı.

Lüks Semtlerde Uyuşturucu Satan Şebeke Çökertildi

LÜKS SEMTLERE UYUŞTURUCU SERVİSİ

Kadıköy'ün lüks semtlerine uyuşturucu servisi yapan 7 kişilik şebekenin uyuşturucu dağıtımında kullandıkları evde yapılan aramalarda kokain, esrar, bir miktar para, hassas terazi ve cep telefonları bulundu.

Lüks Semtlerde Uyuşturucu Satan Şebeke Çökertildi

ZANLILAR ADLİYEYE ÇIKARILDI

Kadıköy Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemleri tamamlanan zanlılar bugün sabah saatlerinde Anadolu Adliyesi'ne çıkarıldı. Zanlıların adliyedeki işlemleri sürüyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Lüks Semtlerde Uyuşturucu Satan Şebeke Çökertildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement