Lüleburgaz'da Antrenörler Sporcunun Ayağına Gidecek - Son Dakika
Yerel

Lüleburgaz'da Antrenörler Sporcunun Ayağına Gidecek

Lüleburgaz\'da Antrenörler Sporcunun Ayağına Gidecek

Kırklareli'ye bağlı Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nce, 'Yerinde Spor Yapmak' anlayışından yola çıkılarak hazırlanan proje ile antrenörler sporcunun ayağına gidecek.

20.06.2014 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli'ye bağlı Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nce, 'Yerinde Spor Yapmak' anlayışından yola çıkılarak hazırlanan proje ile antrenörler sporcunun ayağına gidecek.

Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Türkiye'de ilke imza atacak projeye hazırlanıyor. Projeye ile artık sporcuların spor yapmak için merkeze gitmeyecekleri, antrenörlerin sporcuların ayaklarına kadar gidecekleri kaydedildi.

Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Soner Polat yaptığı açıklamada, Eskitaşlı köyü ve Büyükkarıştıran'da spor yapmak isteyen öğrenciler için açılacak kurslara antrenörlerin köylerde görev yapmak üzere gideceğini söyledi. Polat, "Projedeki asıl amacımız, sporcuların köylerinde, kendi yerlerinde spor yapmalarına olanak sağlamak. Bulgaristan'da gerçekleştirdiğim araştırmalar ve izlenimlerde gördümki, şampiyon ve başarılı sporcuların çoğu köylerden yetişiyor. Köylerde, şehirlere göre sosyal faaliyetlerin az olmasından dolayı çocuklar günün çoğunu spor yaparak geçiriyor. Bu anlayıştan yola çıkarak biz de 100 sporcunun merkeze gelmesi yerine 4 antrenörümüzü köylere yollamaya karar verdik" dedi.

Projenin Türkiye'de gerçekleştiren ilk birimlerden biri olacaklarını ifade eden Polat, gerçekleştirecekleri proje ile Lüleburgaz'dan Türkiye ve Dünya şampiyonları çıkaracaklarına inandığını da sözlerine ekledi. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lüleburgaz'da Antrenörler Sporcunun Ayağına Gidecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement