Lüleburgaz'da İş Geliştirme Merkezi Kurulmasına Dönük Fizibilite Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Lüleburgaz'da İş Geliştirme Merkezi Kurulmasına Dönük Fizibilite Yapılacak

Lüleburgaz\'da İş Geliştirme Merkezi Kurulmasına Dönük Fizibilite Yapılacak

2015 Doğrudan Faaliyet Desteği kapsamında Kırklareli Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlanan Trakya Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Lüleburgaz’da İş Geliştirme Merkezi Kurulumu Fizibilitesinin uygulama sözleşmesi tarafların katılımı ile imzalandı.

20.11.2015 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2015 Doğrudan Faaliyet Desteği kapsamında Kırklareli Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlanan Trakya Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Lüleburgaz'da İş Geliştirme Merkezi Kurulumu Fizibilitesinin uygulama sözleşmesi tarafların katılımı ile imzalandı.

Sözleşmeyi, Trakya Kalkınma Ajansı merkez binada Trakya Kalkınma Ajansı adına Genel Sekreter Mahmut Şahin, Lüleburgaz TSO adına da Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ergin Okandeniz ve Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Girgin imzaladı.

Proje ile Lüleburgaz'da girişimcilik kültürünün artırılması, yeni kurulan işletmelerin kırılgan geçen ilk 3 yıl içerisinde desteklenerek bir kuluçka görevi görecek iş geliştirme merkezinin fizibilitesinin hazırlanması ve bu kapsamda bölgenin girişimcilik ve üretim kapasitesinin artırılması amaçlanıyor.

32 bin 260 TL'ye mal olacak ve üç ayda tamamlanacak olan fizibilitenin tamamı Trakya Kalkınma Ajansı tarafından karşılanacak. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lüleburgaz'da İş Geliştirme Merkezi Kurulmasına Dönük Fizibilite Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement