Lüleburgaz'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Lüleburgaz'dan Kısa Kısa

Lüleburgaz Belediyesi Musiki Topluluğu, Türk Sanat Müziği konseri verdi.

11.04.2014 10:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lüleburgaz Belediyesi Musiki Topluluğu, Türk Sanat Müziği konseri verdi.

Lüleburgaz Belediyesi Musiki Topluluğu Şefi Sertaç Çelik, Aşkiye Neşet Çal salonunda düzenlenen konser öncesi yaptığı konuşmada, Lüleburgazlı vatandaşların Türk sanat müziğine büyük ilgi gösterdiklerini söyledi.

Konserde, değişik yörelere ait eserlerin seslendireceklerini belirten Çelik, Lüleburgaz'da 8 yıldır Türk sanat müziği konseri verdiklerini ifade etti.

Çelik, konsere gösterilen ilgiden çok memnun olduklarını belirtti.

-Kaymakam Yılmaz, başarılı sporcuları tebrik etti

Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Özel Sporcular Atletizm Şampiyonası ve masa tenisi turnuvalarında başarılı olan sporcuları ödüllendirdi.

Sporcuları makamında kabul eden Yılmaz, Özel Sporcular Atletizm Şampiyonu Cem US ve Türkiye Anadolu Yıldızları Ligi Marmara- Ege Masa Tenisi Turnuvasında başarılı olan Doğaç Süpürgeci, Deniz Ali Candan, Furkan Yürük ve Uğur Özder'i tebrik etti.

Sporcuların aldıkları başarıların kendilerini çok gururlandırdığını belirten Yılmaz, "Türkiye genelinde alınan bu başarılar ilçemiz için çok büyük başarıdır. Ben bu başarıda emeği gecen antrenörlerimiz Yaşar Kanbir ve Samet Polat'a da teşekkür ediyorum"  diye konuştu.

Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Soner Polat da, Lüleburgaz'da her dalda başarı elde edebilmek için çalıştıklarını söyledi.

Konuşmaların ardından Yılmaz, başarılı sporculara çeşitli hediyeler verdi. - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Lüleburgaz'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement