Lüleburgaz'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Lüleburgaz'dan Kısa Kısa

Engelli öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

18.04.2014 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lüleburgaz Lisesi'nin Engelliler Dayanışma Kulübü, kulüpteki engelli öğrencilerin gerekli ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla kermes düzenlendi.

Rehber öğretmen Pınar Yavuz, okulada düzenlenen kermeste yaptığı konuşmada, kermesten elde edilen gelirin kulüp ve okul ihtiyaçlarında kullanılacağını beliretrek öğrencilere teşekkür etti.

Kermese katılımın yüksek olmasından dolayı mutlu olduklarını belirten Yavuz, "Kermesimizden elde edeceğimiz geliri hem kulübümüzdeki engelli öğrencilerin hem de okulun ihtiyacını karşılamak için kullanacağız. Ben kermesin düzenlenmesinde emeği gecen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Kermeste öğrenci velileri tarafından hazırlanan gıdalar satışa sunuldu.

-"AB Sınır Ötesi İşbirliği Projesi"

Lüleburgaz Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, "AB Sınır Ötesi İşbirliği Projesi" kapsamında makine ve elektronik alanında 400 bin Avro'luk  proje başvurusu yaptı.

Lüleburgaz Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Hilmi İkibudak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bulgaristan'ın Haskova kasabasındaki Haskova Teknik Lisesi ile ortaklaşa "AB Sınır Ötesi İşbirliği Projesi" yapmak için görüşmelere başladıklarını söyledi.

Makine ve elektronik alanında 400 bin Avro  değerindeki projenin görüşüldüğünü ifade eden İkibudak, " Avrupa Birliği 2014-2020 dönemleri arasındaki hibe programından yararlanarak projeyi yapacağız" diye konuştu.

-Elektrik sayaçları TREDAŞ'dan alınacak

Lüleburgaz Elektrik Elektronik ve Yapı Sanatları Esnaf Odası Başkanı Yılmaz Özeltin, elektrik sayaçlarının TREDAŞ İşletme Müdürlüğü tarafından verileceğini bildirdi.

Özeltin, gazetecilere yaptığı açıklamada, elektrik abonesi olmak isteyenlerin elektrik sayaçlarını almaları için  TREDAŞ İşletme Müdürlüğüne başvurmalarını istedi.

Sayacı alan vatandaşların ön abonelik sözleşmesi imzalayacağını anlatan Özeltin, "TREDAŞ İşletme Müdürlüğüne başvurarak sayaçlarını teslim alacaklar ayrıca ön abonelik sözleşmelerini de yapmalılar. Dikkat edilmesi gereken en önemli husus ise tesisatın mutlaka yetkili bir elektrikçi tarafından yapılmış olmasıdır. Böylece iş kalitesi ve kayıt dışı çalışmalarında önüne geçilmiş olacaktır" diye konuştu. - Kırklareli

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Lüleburgaz'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement