Lüleburgaz Kaymakamı Yılmaz'ın Köy Ziyaretleri Başladı - Son Dakika
Yerel

Lüleburgaz Kaymakamı Yılmaz'ın Köy Ziyaretleri Başladı

Lüleburgaz Kaymakamı Yılmaz\'ın Köy Ziyaretleri Başladı

Kırklareli’ye bağlı Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz’ın daire müdürleri ile birlikte gerçekleştirdiği köy ziyaretleri başladı.

18.09.2014 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli'ye bağlı Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz'ın daire müdürleri ile birlikte gerçekleştirdiği köy ziyaretleri başladı.

Köy ziyaretlerinin ilk gününde 5 köyü ziyaret eden Kaymakam Yılmaz ve daire müdürleri, köylerin sıkıntılarını masaya yatırdı. Lüleburgaz Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından başlatılan köy ziyaretleri kapsamında Ayvalı, Sarıcaali, Kırıkköy, Hamitabat ve Çeşmekolu köylerinde vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Yılmaz, sıkıntıların çözüme kavuşması için yapılması gereken çözüm önerileri konusunda fikir alışverişinde bulundu.

AYVALI KÖYÜ'NE SU MÜJDESİ"

Kaymakam Yılmaz'ın köy ziyaretleri kapsamında ki ilk durağı, Lüleburgaz'a 5 kilometre uzaklıktaki Ayvalı köyü oldu. Daire müdürleri ile birlikte Ayvalı köyüne giden Kaymakam Yılmaz'ı AK Parti Kırklareli İl Başkanı Ahmet Zeki Kılavuz, Ayvalı Köyü Muhtarı Nail Avcu ve köylüler karşıladı. Kahvede köylüler ile birlikte kahvaltı eden Kaymakam Yılmaz, ikramların ardından Ayvalı köyünde yaşanan sıkıntıları dinledi. Muhtar Nail Avcu, köyün en büyük sıkıntıları arasında gösterilen ve daha önce Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun düzeltmek için söz verdiği içme suyu sorununu Kaymakam Yılmaz ile paylaştı. Kaymakam Yılmaz da su konusunun ihalenin yapıldığını, konunun sözleşme aşamasında olduğunu ve en geç 1 ay içinde su sorunun çözüleceğinin müjdesini verdi.

Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz ve daire müdürlerinin Ayvalı köyünün ardından bir sonraki durağı Sarıcaali köyü oldu. Sarıcaali köyü Muhtarı Erkan Süveş ve köylüler ile bir araya gelen Kaymakam Yılmaz, sıkıntıları dinledi. Köy muhtarı Erkan Süveş yaptığı açıklamada Sarıcaali'de mezarlık duvarlarının tamamen yıkıldığını bu konuya bir çözüm kavuşturulması gerektiğini söyledi. Sarıcaali köyü ziyaretinde ayrıca İlçe Tarım Müdürü Hasan Karaman, köylülere geçtiğimiz günlerde gündeme gelen mavi dil hastalığı konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Kırklareli'nin bazı köylerinde görülen mavi dil hastalığını aldıkları erken önlemlerle çözüme kavuşturduklarını belirten Karaman, Kurban Bayramı öncesi insanlarının içinin rahat olması gerektiğini, hastalığın aşılar ile 9 gün içerisinde bittiğini ifade etti.

Kaymakam Yılmaz ve daire müdürleri daha sonra Kırıkköy, Hamitabat köyü ve Çeşmekolu köylerini ziyaret etti. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lüleburgaz Kaymakamı Yılmaz'ın Köy Ziyaretleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement