Lütfi Elvan: "Muhalefet Bol Keseden Atıyor" - Son Dakika
Politika

Lütfi Elvan: "Muhalefet Bol Keseden Atıyor"

Lütfi Elvan: "Muhalefet Bol Keseden Atıyor"

ANTALYA (İHA) – AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, “Muhalefet hiçbir zaman iktidar olamayacaklarını bildikleri için vaat üstüne vaat veriyor.

18.04.2015 20:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ANTALYA (İHA) – AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, "Muhalefet hiçbir zaman iktidar olamayacaklarını bildikleri için vaat üstüne vaat veriyor. Biri 3 ikramiye diğeri 5 ikramiye veriyor. Asgari ücret şu kadar olacak diyorlar. Bol keseden atıyorlar. Onlar aslında 'Bu milli iradeden bıktık. Öyle bir yapı oluşturalım ki artık bu ülkeyi İMF memurları yönetsin' diyorlar" dedi.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve AK Parti 1'inci sıra Antalya Milletvekili Lütfi Elvan, Antalya Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi. Ak Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer, Antalya milletvekili adayları ile birlikte geldiği SKM önünde coşkulu bir kalabalıkla karşılanan Elvan, burada partililerine seslendi.

İktidara gelişlerinin ardından 10'uncu seçime hazırlandıklarını belirten Lütfi Elvan, her seçim öncesi önlerine engellerin çıkarıldığını söyledi. Yaptıkları hizmetlerin muhalefet partileri tarafından istenmediğini de vurgulayan Elvan, "Her seçim öncesi önümüze engeller çıkarıyorlar. İktidar olmamızı istemiyorlar. Köprüler yaptık istemediler, dünyanın en büyük havaalanını yapıyoruz İstanbul'da muhalefet itiraz ediyor. "Yapmayın" Bu memlekete hizmet etmeyin" diyorlar. Ama biz yola çıktığımızda milletimizin hizmetkarı olacağımızı söylemiştik. Biz halkımıza, bu memlekete hizmet edebileceklerini gösterdik" dedi.

"MUHALEFET BOL KESEDEN ATIYOR"

Kadınlar mecliste başı kapalı açık bir arada olduklarını ve bir sorunun çıkmadığını ifade eden Elvan, geçmişte kadınların başı kapalı diye meclise alınmadığını ve devlet memuru olamadığını hatırlattı. Muhalefet partilerinin AK Parti iktidarının yaptığı işleri hayal dahi edemediğini kaydeden Elvan, şöyle konuştu:

"Sizler merak etmeyin onlar bizim yaptıklarımızı hayal dahi edemezler. Onlar laf üretiyorlar. Vaatle iş yürümez. Yapacaksın ve bu millet görecek. Onlar hiçbir zaman iktidar olamayacaklarını bildikleri için vaat üstüne vaat veriyorlar. Biri 3 ikramiye diğeri 5 ikramiye veriyor. Asgari ücret şu kadar olacak diyorlar. Bol keseden atıyorlar. Onlar aslında "Bu milli iradeden bıktık. Öyle bir yapı oluşturalım ki artık bu ülkeyi İMF memurları yönetsin" diyorlar. Ama siz onlara "Hayır" diyeceksiniz. Çünkü sizler artık bu ülkeyi yönetiyorsunuz. Küçük bir azınlık yönetmiyor ülkeyi."

"80 YILDA YAPILAN HİZMETİ BİZ 12 YILDA YAPTIK"

Artık sadece milletin istediğinin olduğu günlerin geldiğini belirten ve hiçbir vesayetin altında kalmayacaklarını ifade eden Elvan, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşundan bu yana yapılan hizmetler ile AK Parti iktidarının 12 yıllık hizmetlerini kıyasladı. AK Parti'nin 12 yılda yaptığı hizmetlerin 80 yıllık hizmete denk olduğunu belirten Elvan sözlerini şöyle sürdürdü:

"Artık milletin istediğinin olduğu günler geldi. Hiçbir vesayetin altında kalmayacağız. Bundan tereddüttünüz olmasın. Milliyetçilik lafla olmuyor. 3 yıl iktidarda kaldılar. 3 koalisyon parti birbirleri ile kavga ettiler. Memlekete bir çivi bile çakamadılar. Biz, bizim dönemimizdeki icraatlarımızı 80 yılla kıyaslıyoruz. Şöyle demiyoruz: "12 yıldan beri iktidarız, bizden önce şöyle oldu bizden sonra böyle oldu" demiyoruz. Biz diyoruz ki Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşundan itibaren 2002 yılına kadar yapılanlar bunlar. 2003 yılından itibaren 2015 yılına kadar yapılanlar ise bunlar diyoruz. Ortaya şöyle bir resim çıkıyor. 13 yılda 80 yılda yapılanlardan daha fazlasını yapmışız. Bizim ne yaptığımızı herkes biliyor. 80 yılda 6 bin km bölünmüş yol yaptılar. Biz 12 yılda 17 bin 750 km bölünmüş yol yaptık. 80 yılda yapılanın tam 3 katı. 80 yılda sadece 50 km tünel yaptılar. Biz 12 yılda tam 207 km tünel yaptık. Bolu tüneli için ne derdi şu an iktidar olmak isteyen partiler? Diyorlardı ki o tünelde biz patates stoklayabiliriz diyorlardı. Onların yaptıklarını da bizim yaptıklarımızı da görüyorsunuz."

Konuşmanın ardından Lütfi Elvan, AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer, ve Antalya milletvekili adayları seçim koordinasyon merkezinin kurdele kesimiyle açılışını gerçekleştirdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Lütfi Elvan: 'Muhalefet Bol Keseden Atıyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement