Galatasaray'ın stoperi Luyindama, toplanma saatinde stadyumda olmadığı için ilk 11'den çıkarıldı - Son Dakika
Spor

Galatasaray'ın stoperi Luyindama, toplanma saatinde stadyumda olmadığı için ilk 11'den çıkarıldı

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Christian Luyindama, Hatayspor ile oynanan hazırlık maçı için stadyuma toplanma saatinde gelmedi. Gelişmenin ardından açıklama yayınlayan sarı kırmızılı kulüp, belirlenen vakitte stadyumda olmamasından dolayı Demokratik Kongolu oyuncunun ilk 11'den çıkarıldığını duyurdu.

03.09.2020 17:34  Güncelleme: 00:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın Hatayspor karşısındaki hazırlık maçının öncesinde beklenmeyen bir olay yaşandı. Sarı kırmızılıların stoperi Christian Luyindama, müsabaka öncesi belirlenen toplanma saatinde stadyuma gelmedi. Kulüp, bu hareketinden dolayı Demokratik Kongolu yıldız oyuncunun ilk 11'den çıkarıldığın belirtti.

Yapılan açıklamada "Christian Luyindama karşılaşma öncesi belirlenen toplanma saatinde stadyumda olmadığı için ilk 11'den çıkarılmıştır" sözleri yer aldı.

İKİNCİ YARIDA OYUNA GİRDİ

Stadyuma daha sonra gelen Luyindama, 46. dakikada Ryan Donk'un yerine oyuna dahil olup maçta görev aldı.

KORONAVİRÜS VAKASI

Galatasaray; futbol akademisi oyuncuları, teknik heyet, performans, sağlık, idari ve destek kadrolardaki için yapılan koronavirüs testlerinde bir altyapı oyuncusunun test sonucunun pozitif çıktığını da açıkladı. Florya'daki Futbol Akademisi binasında kalan Ali Yavuz Kol, Emin Bayram ve Süleyman Luş'un test sonuçları negatif olmasına rağmen koruma amaçlı olarak Türk Telekom Stadyumu'nda oynanan hazırlık maçının kadrosunda yer almadığı ifade edildi.

Galatasaray\'ın stoperi Luyindama, toplanma saatinde stadyumda olmadığı için ilk 11\'den çıkarıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray'ın stoperi Luyindama, toplanma saatinde stadyumda olmadığı için ilk 11'den çıkarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement