LYS Batman Birincisi Ramazan Uğur Oldu - Son Dakika
Yerel

LYS Batman Birincisi Ramazan Uğur Oldu

LYS Batman Birincisi Ramazan Uğur Oldu

2016 LYS sınavında Final Temel Lisesi öğrencisi Ramazan Uğur, Batman birincisi oldu.

26.07.2016 14:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Final'li Ramazan Uğur, Türkiye 338.si oldu

Batman Final Temel Lisesi öğrencisi Ramazan Uğur, 2016 LYS sınavında yaptığı derece ile Türkiye sıralamasında 338. Sıraya yerleşti.

"FİNAL'LE KAZANDIM"

Geçtiğimiz hafta içerisinde sonuçları açıklanan Lisans Yerleştirme Sınavı'nda (LYS) Batman 1. si olan Final Temel Lisesi öğrencisi Ramazan Uğur, ülke genelinde de büyük bir başarıya imza atarak en iyi 338 kişi arasındaki yerini aldı.

Batman'ı gururlandıran başarısı hakkında açıklamalarda bulunan Uğur, "5 yıldır Final Eğitim Kurumları bünyesinde eğitim görüyorum. Ailemin, hocalarımın ve benim çabalarımın birlikteliği sonucunda şükürler olsun ki bugün iyi bir Türkiye derecesi elde ettim. Çok çalışmaktan ziyade, hocalarımın uyguladığı sistematik çalışma başarımdaki önemli nedenlerden biridir. Ümit ediyorum ki benim yakaladığı bu başarı derecesi sonraki yıllarda sınava girecek olan arkadaşlarıma da güven tazeletir ve Batmanlılar olarak ülke genelinde çok iyi dereceler elde ederiz" dedi.

"MUTLU VE GURURLUYUZ"

Türkiye derecesi elde Ramazan Uğur, sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından 5 yıl eğitim gördüğü Final Temel Lisesi'ne teşekkür ziyaretinde bulundu.

Öğrencisinin ziyaretinde elde ettikleri başarıdan dolayı mutlu ve gururlu olduklarını belirten Kurum Müdürü Selçuk Alat, "Kurum olarak ilk günden beri sloganımız olan "Her insan bir dünyadır, biz bunun farkındayız" deyimi şükürler olsun her yıl verdiği meyveler ile bizleri gururlandırmaya devam ediyor. Batman 1.si ve Türkiye 338.si olan kardeşimiz Ramazan Uğur'un başarısı bizi mutlu ettiği kadar, gelecek nesillerin umutlarını diri tutması içinde büyük bir önem taşıyor. Bu nedenle yaptığı düzenli ve disiplinli çalışma neticesinde iyi bir Türkiye derecesi yapan öğrencimiz Ramazan Uğur canı gönülden tebrik ediyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel LYS Batman Birincisi Ramazan Uğur Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement