Maah ve Besara, Önder Özen'in de Gözüne Giremedi - Son Dakika
Spor

Maah ve Besara, Önder Özen'in de Gözüne Giremedi

Maah ve Besara, Önder Özen\'in de Gözüne Giremedi

Ptt 1'inci Lig'de 8 maçtır galip gelemeyen Göztepe'nin yabancıları Robert Maah ve Nahir Besara, yeni Teknik Direktör Önder Özen'in de gözüne giremedi.

22.02.2016 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig'de 8 maçtır galip gelemeyen Göztepe'nin yabancıları Robert Maah ve Nahir Besara, yeni Teknik Direktör Önder Özen'in de gözüne giremedi.

Eski Teknik Direktör Metin Diyadin'in forma vermediği ikili, Özen'in gelmesiyle umutlansa da son oynanan Denizlispor karşılaşmasında, yabancı kontenjanı dolmamamasına rağmen tribünde oturdu. Maah ve Besara'nın herhangi bir sakatlığının bulunmadığı açıklandı. Özen'in bundan sonraki süreçte de iki oyuncudan yararlanmayı düşünmediği kaydedildi. Sarı kırmızılıların elden çıkarmaya çalıştığı futbolculardan Besara'nın Şubat ayı sonuna kadar İsveç'teki eski kulübü Hammarby'e satılması söz konusu.

Öte yandan Metin Diyadin döneminde gözden çıkarılan Björn Vleminckx ise Önder Özen'in planları arasında yer alıyor. Maah ve Besara'nın geleceği hakkında yorum yapmayan tecrübeli teknik adam, Belçikali futbolcunun takım içinde önemli roller üstleneceğini söyledi. Diarra ile Vleminckx'i birlikte değerlendirebileceğini ifade eden Özen, "Vleminckx yedek kaldığı dönemlerde hiçbir sorun çıkarmamış. Ne fiziksel ne de psikolojik olarak çökmemiş. Mutlaka takıma faydalı olacaktır" dedi.

Özen, devre arasında büyük beklentilerle Vartaş Elazığspor'dan alınan ancak oynadığı futbolla kimseyi tatmin etmeyen orta saha oyuncusu Cleyton'u da toparlanması için uyardı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Maah ve Besara, Önder Özen'in de Gözüne Giremedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement