Kozan'da Maaşı Çalınan Engelli, İntihara Kalkıştı - Son Dakika
Güncel

Kozan'da Maaşı Çalınan Engelli, İntihara Kalkıştı

Kozan\'da Maaşı Çalınan Engelli, İntihara Kalkıştı

Adana'nın Kozan ilçesinde 23 yaşındaki epilepsi hastası Duran Gönül, 3 ayda bir aldığı engelli maaşı çalınınca bunalıma girerek intihar etmek istedi.

12.03.2015 18:24  Güncelleme: 18:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın Kozan İlçesi'nde 23 yaşındaki epilepsi hastası Duran Gönül, 3 ayda bir aldığı engelli maşı çalınınca bunalıma girip intihar etmek istedi.

Geçen 9 Mart'ta 860 lira engelli maaşını bankadan çeken Duran Gönül, iddiaya göre Kozan'dan otobüsle gittiği Ankara'da parasını çaldırdı. Ağlamaya başlayan Gönül, vatandaşların ihbarı üzerine yanına gelen polislere yaşadıklarını anlattıktan sonra polis tarafından Ankara'ya çağırılan babası Emrah ile Kozan'a döndü.

Parası çalındığı için bunalıma giren Duran Gönül, bugün öğle saatlerinde eline aldığı ekmek bıçağıyla Cumhuriyet Mahallesi Değirmen Sokak'ta inşaat halinde olan 8 katlı binanın çatısına çıkarak intihara kalkıştı. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye, Gönül'ün atlama ihtimaline karşı hava yastığı açarak önlem alırken, çatıya çıkan polisler de onu ikna etmeye çalıştı.

Duran Gönül'ün polisin tüm ikna çabalarına olumsuz yanıt verip elindeki bıçakla yanına kimseyi yaklaştırmaması üzerine ailesi olay yerine çağırıldı. Bir süre sonra ayaklarını çatıdan sarkıtan Duran Gönül, ailesi ve polisin iknası sonucu intihardan vazgeçti.

Gönül, sağlık kontrolü için olay yerinde bekleyen ambulansla Kozan Devlet Hastanesi'ne götürüldü. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kozan'da Maaşı Çalınan Engelli, İntihara Kalkıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement