Maç Öncesi Taraftarların Dostluk Mangalı - Son Dakika
Güncel

Maç Öncesi Taraftarların Dostluk Mangalı

Uşak Sportif taraftar grubu, maç öncesi Banvitli taraftarları mangal partisinde ağırladı.

08.11.2014 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Basketbol Ligi beşinci haftasında Banvit'i konuk eden Uşak Sportif'in taraftarları konuk ekibin taraftarlarını mangal partisinde ağırladı.

Öğle saatlerinde iki otobüsle Uşak'a gelen Banvitli taraftarları şehir girişinde karşılayan Uşak Sportif Aşigolar Taraftar Grubu, konuk ekibin taraftarlarını Huzurpark'ta organize edilen mangal partisine götürdü.

Burada iki taraftar grubu maç öncesi yemek yedi, kardeşlik mesajı verdi.

Banvitli taraftarlar adına konuşan Alper Başkan, iki kulübün ebediyete kadar dost olduğunu belirterek Uşak ekibine organizasyon için teşekkür etti.

Uşak Sportif'in kendileri için her zaman özel bir yere sahip olduğunu kaydeden Başkan, "Aynı şehrin taraftarları bir araya dahi gelemezken, biz Uşak ekibiyle aynı ortamda kardeşçe bir araya gelip yemek yiyebiliyor, eğlenebiliyoruz. Maçta herkes centilmence kendi takımın destekleyecek, kazanan kim olursa olsun kazanan centilmenlik olacak" diye konuştu.

Uşak Sportif  Aşigolar Taraftar Grubu Lideri Uğur Çetinkaya ise "Geçtiğimiz sezon Banvitli kardeşlerimiz bizi çok iyi ağırladı. Onları Uşak'ta görmekten çok mutluyuz. Onları en iyi şekilde ağırlamak boynumuzun borcu" dedi.

Taraftarlar daha sonra hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra maçın oynanacağı salonuna hareket etti. - Uşak

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Maç Öncesi Taraftarların Dostluk Mangalı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement