Maça Roma Formasıyla Çıktılar - Son Dakika
Spor

Maça Roma Formasıyla Çıktılar

Maça Roma Formasıyla Çıktılar

Bolivya Ligi 3, hafta mücadelesi, futbol sahalarında zor rastlanacak bir olaya sahne oldu.

30.01.2016 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Bolivya Ligi 3, hafta mücadelesi, futbol sahalarında zor rastlanacak bir olaya sahne oldu. Real Potosi ile Ciclon takımları arasında oynanacak maçta iki takımın formalarının benzer olması sebebiyle Ciclon karşılaşmaya Roma formalarıyla çıktı.

Boliva 1. Ligi'nde 3. haftasında Real Potosi sahasında Ciclon'u ağırladı. Maçın başlamasına dakikalar kala karşılaşmanın hakemi, iki takımın formalarının birbirine çok benzemesi sebebiyle formaların değiştirilmesini istedi.

Ancak iki kulübün de yedek formalarının olmaması nedeniyle hakem Nelio Juan Garcia, maçı erteleme kararı aldı.

Roma-Bolivia-2

Maçın ertelenmesini istemeyen Ciclonlu bir yöneticinin ise aklına ilginç bir yöntem geldi. Mücadelenin oynanacağı stadyumun bulunduğu yerdeki bir mağazaya giden uyanık yönetici İtalya Serie A takımlarından Roma'nın formasından 12 tane alarak geri geldi. Oyuncuların, Roma formalarının arkasına kendi numaralarını yazmaları sonrasında maç başladı.

Ama yöneticinin çabası boşa gitti ve Ciclon karşılaşmadan 4-0 mağlup ayrıldı.

Maçta ilginç olan bir diğer olay ise Roma formasıyla sahaya çıkan Ciclon'un rakibi Real Potosi'nin ambleminin Real Madrid'inkiyle  ile nerede ise aynı olmasıydı. Roma'nın gelecek ay Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'le oynayacak olması garip bir tesadüfün daha yaşanmasına sebep oldu.

Real-Potosí

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Maça Roma Formasıyla Çıktılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement